REAL LIFE FAMILY MATTERS

Ποια είναι η 9 χρονη δισεκατομμυριούχος Ιζαμπέλα Μπάρετ;


18 Μαΐου 2016

Η περίπτωση της Ιζαμπέλα Μπάρετ είναι αναμφίβολα αμφιλεγόμενη κι αυτό γιατί πρόκειται για ένα κορίτσι μόλις 9 χρονών που τα τελευταία τρία χρόνια, ενόσω τα παιδιά της ηλικίας της ξεκινούσαν το σχολείο, εκείνη βάφεται, χτενίζεται και καλλωπίζεται, προωθώντας την δική της σειρά κοσμημάτων και καλλυντικών.

Η μικρή Νεοϋορκέζα επιχειρηματίας κατά πολλούς είναι ένα παιδί που ζει μια μη φυσιολογική ζωή, καθώς έχει μπει σε μια επιχειρηματική κούρσα ζωής που δεν αρμόζει καθόλου στην ηλικία της. Μπορεί η μητέρα της να δηλώνει πως μπορεί να έχει στην ντουλάπα της συνολικά 60 πανάκριβα ζευγάρια παπούτσια και να κυκλοφορεί με σοφέρ, μα παραμένει πολύ προσγειωμένη. Όποιος θέλει μπορεί να το πιστέψει κι εμείς αντίστοιχα μπορούμε να διατηρούμε τις αμφιβολίες μας.

Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Toddlers and Tiaras» ήταν αυτή που ενέπνευσε την μικρή Ιζαμπέλα να ξεκινήσει την δική της επιχείρηση, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Mirror». Το 9χρονο κορίτσι υπερεκτίθεται, κινδυνεύοντας να χάσει ολοσχερώς την παιδική της ηλικία.

Η μητέρα της παραδέχεται ότι, έχει δεχτεί ουκ ολίγα πυρά από γονείς για το γεγονός ότι αφήνει την κόρη της μακιγιάρεται και να περπατά στην πασαρέλα από τόσο μικρή ηλικία.

«Η Ιζαμπέλα κόλλησε το μικρόβιο» βλέποντας τη μεγαλύτερη αδελφή της Βικτόρια να συμμετέχει σε καλλιστεία ομορφιάς προκειμένου να αποκτήσει αυτοπεποίθηση μετά τη σκληρή επίθεση που είχε δεχθεί από άλλα παιδιά γεγονός που την ανάγκασε να υποβληθεί μέχρι και σε επεμβάσεις επανορθωτικής χειρουργικής», δηλώνει η Σουζάνα, μητέρα της εννιάχρονης Ιζαμπέλα σε μία προσπάθεια να δικαιολογηθεί για την ανατροφή που δίνει στην κόρη της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα στο 4moms.gr