REAL LIFE FAMILY MATTERS

Τι είπε η κόρη του Michael Jackson για το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του;


24 Ιουνίου 2016

12757663.jpg

Τεράστια έκταση έχει πάρει το θέμα με την έκθεση που έβγαλε στο φως το «Radar Online». Συγκεκριμένα η αστυνομία της Σάντα Μπάρμπαρα έκανε μια επιτόπια έρευνα το 2003 στην στην περίφημη έπαυλη «Neverland» του Michael Jackson και τώρα δημοσιοποιήθηκαν τα πορίσματά της.

Στη φερόμενη ως έκθεση της αστυνομίας αναφέρεται πως μεταξύ των ευρημάτων βρέθηκε μία αρκετά μεγάλη συλλογή πορνογραφικού υλικού (βιβλία, άλμπουμ φωτογραφιών, βίντεο κτλ). Ανάμεσα στα ευρήματα που βρέθηκαν στο μπάνιο και την κρεβατοκάμαρα του Jackson συμπεριλαμβάνονται τουλάχιστον επτά συλλογές με φωτογραφίες που απεικονίζουν γυμνά (ή μερικώς ντυμένα) αγόρια και κορίτσια στην εφηβεία, αλλά και μικρότερα.

Σήμερα, η 18χρονη κόρη του παίρνει θέση καταδικάζοντας όλα όσα λέγονται και σπιλώνουν τη φήμη του πατέρα της. Καλή τους θαυμαστές του Michael Jackson να να αγνοήσουν εκείνους που θέλουν να “αποδυναμώσουν τον πατέρα μου”. “Δυστυχώς, ο αρνητισμός πάντα θα πουλάει. Σας παροτρύνω όλους να αγνοήσετε τα σκουπίδια και τα παράσιτα που κάνουν καριέρα προσπαθώντας να αποδυναμώσουν τον πατέρα μου. Πάντα ‘ξεσκίζουν’ τους πιο αγνούς ανθρώπους. Θα συνεχίσει να αποδεικνύεται πως ο αγαπημένος μου πατέρας υπήρξε ανέκαθεν και θα είναι για πάντα αθώος” δήλωσε η Paris.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα στο 4moms.gr