REAL LIFE FAMILY MATTERS

Κουνούπια, φέτος, την «πατήσατε»


4MOMS

19 Ιουνίου 2017

3333.JPG

Ακόμα κι αν προσέξουμε να μην αφήνουμε πόρτες ανοιχτές, ακόμα κι να έχουμε «ντύσει» πόρτες και παράθυρα με σίτες, αυτά πάντα βρίσκουν τρόπο να εισβάλλουν στο σπίτι μας, καταφέρνουν να ταράξουν τον ύπνο των παιδιών και να αφήσουν το σημάδι τους.

Ώρα, λοιπόν, να πάρουμε τα μέτρα μας γιατί τα κουνούπια δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν τριγυρνώντας στο σπίτι παρά μόνο το ενοχλητικό ζουζούνισμά τους και τη φαγούρα, στην καλύτερη περίπτωση. Όσο αθώο κι αν σου φαίνεται ένα τσίμπημα από κουνούπι, μπορεί να γίνει πολύ πιο σοβαρό, καθώς μεταφέρουν ιούς αλλά και βακτήρια που προκαλούν πιο σοβαρές επιπτώσεις από μία απλή κοκκινίλα.

Εμείς, ως μαμάδες που τα λέμε όλα, έχουμε εντρυφήσει στο θέμα προστασία των παιδιών από τον εχθρό-κουνούπι κι έχουμε καταλήξει ομόφωνα: Η αυτόματη συσκευή Raid Liquid, από τη Νο1 εταιρία αντικουνουπικών στην Ευρώπη, είναι και η Νο1 επιλογή μας για κάθε παιδικό δωμάτιο κι όχι μόνο, και οι λόγοι αυτής της επιλογής είναι πολλοί.

Πρώτος και σημαντικότερος φυσικά, η αποτελεσματική προστασία που μας παρέχει από όλα τα κουνούπια και τα κουνούπια-Τίγρης. Το Raid Liquid είναι η πρώτη ηλεκτρική αντικουνουπική συσκευή με υγρό με αποδεδειγμένη αποτελεσματική προστασία από τα κουνούπια.

Ωστόσο, το χαρακτηριστικό που την ξεχωρίζει και με έχει ήδη κάνει φανατική οπαδό της είναι ότι μπορεί να ρυθμιστεί η λειτουργία της με χρονοδιακόπτη. Η συσκευή έχει 3 επιλογές (8, 12 ή συνεχή προστασία) και λειτουργεί αυτόματα, ανάλογα με την επιλογή που θα κάνετε. Δεν χρειάζεται να τη βάζετε και να τη βγάζετε από την πρίζα και φυσικά δεν θα έχετε πια άγχος μη τυχόν την ξεχάσετε. Την επόμενη μέρα, την ίδια ώρα η συσκευή θα λειτουργήσει κανονικά και τα κουνούπια θα μείνουν μακριά. Εκτός από τη διάρκεια λειτουργίας όμως, μπορείτε να ρυθμίσετε και την ένταση (χαμηλή, μέτρια και υψηλή), ανάλογα με τις ανάγκες κάθε φορά.

Έτσι εξοικονομείτε αρκετή ενέργεια αλλά και χρήματα, αφού η συσκευή δεν λειτουργεί άσκοπα και μπορεί να διαρκέσει έως και 40 νύχτες. Όταν τελειώσει, απλά την εφοδιάζετε με τα κανονικά ανταλλακτικά Raid που βρίσκεστε στο σούπερ μάρκετ και μένετε ήσυχες για ακόμα 40 μέρες.

Δοκιμάστε και το ανταλλακτικό από τη νέα σειρά της Raid με Ευκάλυπτο, που περιέχει έλαια με άρωμα ευκαλύπτου, φυτό γνωστό για τις εντομοαπωθητικές του ιδιότητες, και απολαύστε ακόμα μεγαλύτερη προστασία.

Ένα ακόμα… υπερατού του Raid Liquid; Η συσκευή είναι κομψή, διακριτική και ταιριάζει με κάθε μοντέρνο χώρο. Επομένως, μπορεί εκτός από το παιδικό δωμάτιο να χρησιμοποιηθεί και σε άλλους χώρους του σπιτιού για ακόμα μεγαλύτερη προστασία.

Ωστόσο, για να μπορείτε να κοιμάστε όλοι ήσυχοι, αφού εφοδιαστείτε με το Raid Liquid, φροντίστε να κλείνετε τις σίτες σε όλο το σπίτι (αν έχετε μωρό στο σπίτι, τότε η κουνουπιέρα είναι απαραίτητη).

Θυμηθείτε ότι τα κουνούπια τσιμπάνε τις βραδινές ώρες κυρίως, γι’ αυτό φροντίστε τα παιδιά να είναι σκεπασμένα με σεντόνι την ώρα του ύπνου. Φυσικά, μην ξεχάσετε να προστατεύσετε και τα άλλα δωμάτια που μπορεί να βρίσκονται τα παιδιά τις βραδινές ώρες και μην αφήνετε υγρά κοντά στο κρεβατάκι τους, όπως νερό ή μπιμπερό με γάλα κλπ.

Εμείς αυτό το καλοκαίρι θα είμαστε ήσυχες, τουλάχιστον από τα κουνούπια.

Δοκιμάστε κι εσείς το Raid Liquid και χαρίστε έναν ήρεμο ύπνο στα παιδιά σας, χωρίς ενοχλητικά τσιμπήματα, φαγούρες και πρηξίματα.