REAL LIFE #ITSAMALIAK

Καλωσήρθατε στο #ItsAmaliaK


Αμαλία Κωστοπούλου

7 Ιουνίου 2016

IMG_0355.jpg

Hey guys!

Μόντελινγκ ή φοιτητική ζωή; Πολλοί αμφισβητούν πως μια κοπέλα μπορεί να κάνει και τα δύο, τόσο πολύ που καμιά φορά μπορεί ακόμη και εγώ να αμφισβητήσω τον εαυτό μου! Δεν διαλέγεις όμως τι αγαπάς και μπορεί αυτά που σου τραβούν το βλέμμα να είναι άκρως αντίθετα. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι ανέφικτο να τα συνδυάσεις. Μην θυσιάζεις κομμάτια του εαυτού σου απλώς επειδή πιστεύεις πως δεν μπορείς να κάνεις και τα δύο! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να τα θες πραγματικά...

Σε αυτή τη σελίδα θα postaro photos για όλα τα πράγματα που αγαπώ, που μου αρέσει να κάνω και που για αυτά κατά καιρούς με έχετε και εσείς ρωτήσει μέσω instagram, άλλα πιο σοβαρά και άλλα πιο fun! Είναι ένας τρόπος να με γνωρίσετε και να σας γνωρίσω καλύτερα!

Μια μικρή γεύση...

Πώς πέτυχα αυτή την κοτσίδα! braid

Πώς να συνδυάσετε ένα edgy τζάκετ σαν αυτό (που είναι και το αγαπημένο μου) με ένα πιο μίνιμαλ look έτσι ώστε να μην δείχνει υπερβολικό.

red jacket

Συμβουλές ομορφιάς και τα αγαπημένα μoυ προϊόντα... Τα pressed juices είναι από τα καλύτερα tricks για λαμπερή επιδερμίδα!

IMG_0350

Tips διαβάσματος (για εμάς τους φοιτητές) που καμιά φορά γίνεται αβάσταχτο.... Δεν αγχωνόμαστε όμως, και θα σας πω πώς!

studying

Τι κάνω μέσα στη μέρα μου, είτε στο πανεπιστήμιο, είτε στις διακοπές μου τώρα το καλοκαίρι, ή κατά την διάρκεια μιας ημέρας φωτογράφισης!

gavelo backstage

Και άλλα πράγματα που λατρεύω, όπως τα βιβλία.

beach book Οι βόλτες. IMG_0305 Τα ταξίδια. IMG_0358airplane viewIMG_0355

Και ό,τι άλλο μου ζητήσετε εσείς στο instagram μου @amalia_kostopoulou!

Τα λέμε σύντομα!

xxx

Αμαλία