REAL LIFE #ITSAMALIAK

#ItsAmaliaK: Το look μου στα MAD Awards!


Αμαλία Κωστοπούλου

30 Ιουνίου 2016

Collage-1.jpg

Hey guys!

Οι περισσότεροι γνωρίζετε πως την Τρίτη πραγματοποιήθηκαν τα MAD VMA Awards. Είναι μια από τις πλέον fun εκδηλώσεις γιατί έχεις την ευκαιρία να δεις πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες μαζί στον ίδιο χώρο και η ενέργεια είναι φανταστική!

Το μόνο αγχωτικό για εμένα ήταν να προλάβω να ετοιμαστώ αφού ακριβώς πριν είχα μια φωτογράφηση και έπρεπε να ντυθώ, να βαφτώ και να φτιάξω τα μαλλιά μου σε χρόνο μηδέν.

Πώς λοιπόν μπορείς να αποκτήσεις ένα chic look και μάλιστα σε ελάχιστο χρόνο;

Μαλλιά

Επέλεξα το αγαπημένο μου καλοκαιρινό beachy χτένισμα!

Giannis Kotsiaris (photoman)

Με το που γύρισα σπίτι μπήκα κατευθείαν στο ντους και έλουσα τα μαλλιά μου. Μετά σε νωπά μαλλιά έβαλα λίγο Got2b 2sexy αφρό σε σπρέι στις ρίζες, που χαρίζει σέξι όγκο και έκανα πιστολάκι.

IMG_0994-1-540x720

Στα στεγνωμένα μου μαλλιά έβαλα το λατρεμένο μου Got2b Beach matt Spray της Schwarzkopf που έχω πια συνέχεια στην τσάντα μου και έκανα τα μαλλιά μου μια πλεξούδα, την οποία κράτησα μέχρι να βγω από το σπίτι.

IMG_0990

Ντύθηκα, βάφτηκα και μετά από μισή ωρίτσα που έπρεπε να φύγω, έλυσα τα μαλλιά μου και έβαλα λίγη από την αγαπημένη μου λακ Got2b Hairspray Mind blowing. Έγινε η αγαπημένη μου γιατί στεγνώνει στιγμιαία, δεν χρειάζεται να περιμένεις καθόλου, κάτι που είναι ιδανικό για τις στιγμές που βιάζεσαι. Δηλαδή σχεδόν ΠΑΝΤΑ στην περίπτωσή μου!

Collage

Tip: Βάλε λακ ίσα ίσα για να κρατήσει το χτένισμά σου! Μαλλιά που δεν κινούνται φυσικά και είναι κοκαλωμένα δεν φαίνονται καθόλου φρέσκα!

Ρούχα

Tip: Εάν πρόκειται να βάλεις κάτι κολλητό, σού προτείνω να ντυθείς πριν βαφτείς έτσι ώστε να μην λερωθεί το φόρεμα σου με μακιγιάζ. Επέλεξα να φορέσω ένα little black dress που αγκαλιάζει το σώμα και είναι πολύ θηλυκό, με μαύρες γόβες. Με αυτά τα δύο δεν μπορείς ποτέ να κάνεις λάθος! Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι από το American Apparel, όμως είμαι σίγουρη πως μπορείς να βρεις ένα αντίστοιχο παντού.

IMG_0959 (1)

Για να γίνει πιο καλοκαιρινό όμως το ντύσιμο και όχι υπερβολικά σκούρο, το συμπλήρωσα με χρυσά αξεσουάρ. Αυτή την εποχή λατρεύω τα μεγάλα χρυσά βραχιόλια σαν αυτό που φοράω και σαν αυτά εδώ. Αυτά αρκούν και αμέσως έχεις αναβαθμίσει το look σου.

IMG_0999

Μακιγιάζ

Σας έχω ξαναπεί πως δεν βάφομαι πολύ, όμως σε ειδικές περιστάσεις όπως αυτή, η αλήθεια είναι πως κάνω μια προσπάθεια παραπάνω. Ένα μυστικό μου είναι πως πρώτα απ' όλα βάφω τα μάτια μου, αντί να βάλω foundation. Γιατί το κάνω αυτό; Για να αποφύγω τα ατυχήματα. Αν πέσει λίγη σκιά στα μάγουλά μου είναι πολύ πιο εύκολο να καθαρίσω το πρόσωπο χωρίς να χρειάζεται να ξεβαφτώ ολόκληρη και το αποτέλεσμα δείχνει πολύ πιο καθαρό και λαμπερό με έμφαση στα μάτια.

Σχεδόν πάντα παίζω με καφέ σκιές. Το συγκεκριμένο βράδυ έβαλα μια ελαφριά καφέ ματ σκιά σε όλη τη βάση του ματιού και μια πιο σκούρα καφέ, συνήθως shimmery, στο έξω μέρος των ματιών και στην μικρή κούρμπα ανάμεσα στο βλέφαρο και το φρύδι.

IMG_0969

Λίγο bronzer και ρούζ, ένα παιχνιδιάρικο κραγιόν, επειδή το look είναι γενικά πολύ απλό, και φύγαμε!

IMG_0975 (1)

See you soon

IMG_0955 (1)

xxx

Αμαλία