REAL LIFE #ITSAMALIAK

#ItsAmaliaK: Η καλή μέρα απ’το πρωί φαίνεται


Αμαλία Κωστοπούλου

7 Ιουλίου 2016

img-1169-960x720.jpg

10.00

Ξυπνάω

10.10

Όπως όλοι μας πλέον, αποδέχομαι πως είμαι και εγώ θύμα των social media. Οπότε, κάθε πρωί κοιτάω το instagram και μετά το whatsapp.

10.30

Κάνω γυμναστική

IMG_1169

11.30

Πρωινό. Σας έχω ξαναδείξει συνταγές για λαχταριστά και light πρωινά.

granola yoghurt

12.00

Κάνω ντους και όπως σας έχω ξαναγράψει, το καλοκαίρι λόγω της ζέστης και του θαλασσινού νερού καλό είναι να λούζουμε τα μαλλιά μας κάθε μέρα έτσι ώστε να είναι φρέσκα. Αφήνουμε και για λίγη ώρα παραπάνω το conditioner αν δεν βιαζόμαστε!

12.15

Tip: Βάλε ενυδατική σώματος, αποσμητικό, και άρωμα αμέσως μετά το μπάνιο γιατί απορροφώνται καλύτερα όσο το δέρμα έχει ακόμα υγρασία.

IMG_1257

Σειρά έχει η περιποίηση του προσώπου. Χρησιμοποιώ καθαριστικό αφρό, και βάζω μία ενυδατική με spf 30 η οποία έχει brightening effect, δηλαδή έχει βιταμίνη C και εκτός από ενυδάτωση δίνει και λάμψη και "ξυπνάει" το δέρμα, και αμέσως μετά κρέμα ματιών.

IMG_1262

Δεν βάφομαι ποτέ το πρωί, εκτός και αν έχω κάπου να πάω, όμως σίγουρα θα βάλω λίγο concealer, lip balm, και θα "χτενίσω" τα φρύδια μου.

IMG_1261

12.30

Χτενίζω τα νωπά πιά μαλλιά μου, και βάζω τον αφρό σε σπρέι got2b 2sexy της Schwarzkopf για volume στις ρίζες, ξαναχτενίζω για να απλωθεί παντού και στεγνώνω με πιστολάκι. Έτσι χωρίς να χάσω πολύ χρόνο με τα μαλλιά μου, ξέρω πως θα έχουν όγκο και δεν θα είναι "πεσμένα" αλλά και πως θα μυρίζουν τέλεια γιατί αυτός ο αφρός μυρίζει όντως ονειρικά κορίτσια!

IMG_1274

Tip: Αν θες ακόμη περισσότερο όγκο στέγνωσε τα μαλλιά σου αφού πρώτα σκύψεις το κεφάλι.

12.45

Get dressed

13.00

Have fun! Είναι καλοκαίρι και είναι ευκαιρία να κάνεις τα πράγματα για τα οποία δεν έχεις χρόνο όλες τις άλλες μέρες! Εγώ ανυπομονώ να έρθει το Σαββατοκύριακο γιατί θα φύγω για τα καλά για διακοπές ενώ μέχρι στιγμής είχα μόνο διήμερα! Θέλω επίσης μέσα στο καλοκαίρι να πάρω δίπλωμα οδήγησης μου και δεν έχω ξεκινήσει καν ακόμα... ούπς.. και να τελειώσω ένα βιβλίο που μόλις άρχισα, τους Άθλιους του Βικτόρ Ουγκό. Ένα δυναμικό πρωινό μου δίνει ενέργεια για όλη την ημέρα, γι' αυτό δεν χάνω χρόνο! Η καλή μέρα άλλωστε, απ'το πρωί φαίνεται ;)!

εδιδεδ 1

xxx

Αμαλία