REAL LIFE #ITSAMALIAK

#ItsAmaliaK: Το hair-do που θα σε σώσει αυτό το καλοκαίρι


Αμαλία Κωστοπούλου

14 Ιουλίου 2016

5555555.jpg

Με αυτή την τρομερή ζέστη του καλοκαιριού αλλά και την υγρασία, όλες μας αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε τα μαλλιά μας σε τάξη. Να μην φριζάρουν, να μην μπλέκονται, να μην αφυδατώνονται, γενικά ένας χαμός!

Σας έχω όμως την λύση! Τις ημέρες που δεν έχω καθόλου διάθεση να ασχολούμαι με τα μαλλιά μου όλη μέρα, να τα χτενίζω μετά την θάλασσα, και να προσπαθώ να αποφύγω το look "λιοντάρι", κάνω αυτό το απλό hair-do που κρατάει τα μαλλιά out of the way όλη μέρα!

425203486_3509065998903882079

Ναι απλό! Μην το βλέπετε έτσι και εγώ το ίδιο έλεγα, "δεν μπορώ εγώ να κάνω τέτοια στα μαλλιά μου, δεν ξέρω πώς κ.λπ". Tελικά όμως το μόνο που χρειαζόταν ήταν να δω ένα βιντεάκι για το πώς γίνεται, και τα κατάφερα!

https://www.youtube.com/watch?v=ujS0VNOXeVg

Tip 1: Για να κρατήσει όλη μέρα η πλεξούδα βάζω ελάχιστο, και τονίζω πάλι ελάχιστο από τον πηλό Got2B iStylers στα χέρια, τον ζεσταίνω λίγο τρίβοντας τον ελαφρά, και κάνω την πλεξούδα μου αφήνοντας το προϊόν να περάσει σε όλα τα μαλλιά όσο πλέκω.

Tip 2: Τώρα που είναι καλοκαίρι, δεν μου αρέσει να έχω "αυστηρά" και σφιχτά χτενίσματα και γι αυτό κάνω ένα βήμα παραπάνω, το λεγόμενο "χάλασμα". Με το ελάχιστο προϊόν που έχει μείνει στα χέρια μου "ανοίγω" λίγο κάθε κόμπο την πλεξούδας για να φαίνεται πιο χαλαρή και τραβάω σε όσα σημεία θέλω μερικά τουφάκια για να φαίνεται πιο ατημέλητη.

got2be i stylers

Έτοιμη να ξεκινήσω την ημέρα μου με επιμελημένα μαλλιά που φαίνονται όμως σαν να ξύπνησα έτσι (#wokeuplikethis και καλά χαχα!) και κρατάνε από την παραλία μέχρι την βραδινή έξοδο ;-)

Προσπάθησέ το κι εσύ!

423926186_14253490459723120972

Πολλές από εσάς με έχετε ρωτήσει για τα προϊόντα της Got2b που χρησιμοποιώ για το styling των μαλλιών μου και γι αυτό αποφασίσαμε μαζί με την ομάδα της Schwarzkopf να κάνουμε μερικά δωράκια σε 5 τυχερές, που θα κερδίσουν τον πηλό του παραπάνω look αλλά και τον αφρό σε σπρέι Got2b 2sexy που σας είχα δείξει πώς να χρησιμοποιείτε εδώ, αλλά και την λακ Got2b Hairspray Mind blowing. Από ένα σετ δηλαδή με 3 προϊόντα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ