REAL LIFE #ITSAMALIAK

#ItsAmaliaK: Το αγαπημένο μου Top Knot


Αμαλία Κωστοπούλου

28 Ιουλίου 2016

gott.jpg

Το καλοκαίρι λατρεύω να παίζω με τα μαλλιά μου και να δοκιμάζω καινούργια hairstyles καθώς έχω άπλετο χρόνο να πειραματιστώ. Επίσης τα δεμένα μαλλιά διατηρούνται πιο ενυδατομένα και βοηθούν στο να αποφύγεις τους κόμπους. Το σημερινό μου στιλ είναι το πιο απλό, αλλά παρ' όλα αυτά το αγαπημένο μου και full της μόδας τώρα.

Kendall-j-600x900-480x720

430f3df2d3d79901721fd6bdba2993b0

Πολύ απλά, κάνε έναν κλασσικό κότσο, με τη διαφορά, ότι για να πετύχεις αυτό το χτένισμα πρέπει να πιάσεις τον κότσο όσο πιο ψηλά μπορείς. Καλύτερα μάλιστα να σκύψεις λίγο το κεφάλι και να πιάσεις τον κότσο από πάνω προς τα κάτω. Μπορείς να κάνεις και δύο για ένα extra girly αποτέλεσμα! Εγώ προτιμώ να είναι λίγο ατημέλητος ο κότσος, με μερικά τουφάκια να πετάνε, και όχι πολύ αυστηρός.

IMG_1601

Όταν τελειώσεις, προτείνω να προσθέσεις κάποια bobby pins και να χρησιμοποιήσεις και το hairspray. Εγώ επιλέγω το σπρέι μαλλιών got2b 2sexy big volume του Schwarzkopf για να σταθεροποιηθεί το χτένισμα και να "μαζέψω" επιλεκτικά όσα τουφάκια με ενοχλούν. Προτιμώ αυτό το hairspray γιατί δίνει όγκο και μυρίζει ονειρικά! Trust me!

gott

Καλές βουτιές, xxx Αμαλία