REAL LIFE #ITSAMALIAK

#ItsAmaliaK: Το μυστικό για όσες έχετε σγουρά μαλλιά


Αμαλία Κωστοπούλου

4 Αυγούστου 2016

amaliakostopoulou.jpg

Πιστεύω πως ο καθένας πρέπει να ντύνεται και να περιποιείται τον εαυτό του όπως νιώθει πιο άνετα. Παρ'όλα αυτά τα καμένα μαλλιά γεμάτα ψαλίδα λόγω υπερβολικής επεξεργασίας παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα "pet peeves" μου! Κορίτσια πρέπει να φροντίζουμε να είναι υγιή τα μαλλιά μας και να μην τα καταστρέφουμε!

Τα περισσότερα κορίτσια που χρησιμοποιούν ψαλίδι καθημερινά είναι εκείνες με σγουρά μαλλιά! Προσωπικά δεν έχω σγουρά μαλλιά, όμως έχει μια από τις καλύτερές μου φίλες και ξέρω το μαρτύριο που περνάει προσπαθώντας να κάνει styling στις ατίθασες μπούκλες της, με αποτέλεσμα να τις ισιώνει, να καίει τα μαλλιά της, αλλά και να ακυρώνει το φυσικό της look. Οι μπούκλες και ο όγκος που έχουν τα σγουρά μαλλιά είναι κατά την άποψή μου υπέροχα. Άλλες προσπαθούν  να πετύχουν αυτό το look με τις ώρες.

Για εσάς που έχετε πιο ατίθασα και σγουρά μαλλιά έχω τη λύση  για να φαίνονται οι μπούκλες σας πιο sleek και να έχουν καλύτερο κυματισμό και ελαστικότητα και να μην φριζάρουν, χωρίς να σπαταλήσετε πολύ χρόνο ;-) Και το μεγαλύτερο plus, έχετε αποφύγει την πρέσα και είστε ένα βήμα πιο κοντά στα υγιή μαλλιά!  

got2b curling mousse

Πολύ απλά μετά το λούσιμο απλώνετε στα μαλλιά τον αφρό για μπούκλες Got2b  του Schwarzkopf και στεγνώνετε! Αν λατρεύετε να έχετε και εσείς υπέροχα μαλλιά, τότε σας έχω μία ωραία έκπληξη. Έξι τυχερές θα κερδίσουν τον αφρό για μπούκλες Got2b, αλλά και δύο ακόμα σούπερ προϊόντα: το Got2b Gentleman Molding paste για το φίλο σας και το Got2b Glued blasting freeze Spray που χαρίζει το καλύτερο κράτημα.  Ένα σετ με 3 προϊόντα μόνο για εσάς! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ.