REAL LIFE #ITSAMALIAK

#ItsAmaliaK: Το μόνο ρούχο που χρειάζεσαι αυτό το φθινόπωρο για να κλέψεις τις εντυπώσεις!


Αμαλία Κωστοπούλου

13 Οκτωβρίου 2016

amalia-megali.jpg

Hey guys!

Με έχετε ρωτήσει πολλές φορές για το κόκκινο δερμάτινο τζάκετ που φοράω σε κάποιες φωτογραφίες μου. Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω λοιπόν πως είναι ένα από τα αγαπημένα items της γκαρνταρόμπας μου. Το είχα αγοράσει το προηγούμενο φθινόπωρο, όμως το καλό είναι πως ένα statement piece σαν και αυτό δεν είναι ποτέ εκτός μόδας. Το δερμάτινο μπουφάν θα είναι για πάντα cool και ένα ιδιαίτερο χρώμα του δίνει και λίγο παραπάνω ύφος. Κατά την γνώμη μου είναι η τέλεια επένδυση σε ρούχο.

img_7966

Πώς μπορείτε να φορέσετε λοιπόν το τζάκετ αυτό το φθινόπωρο που ο καιρός δεν είναι σταθερός; Προτείνω σε μία πιο ζεστή μέρα να το φορέσεις απλώς με ένα άσπρο tshirt από μέσα, ενώ τις πιο δροσερές μέρες με ένα πλεκτή χαλαρή μπλούζα. Προσωπικά, το δεύτερο είναι ένα από τα αγαπημένα μου looks! Επίσης, είναι τέλειο πάνω από ένα μαύρο φόρεμα για την βραδινή σου έξοδο.

img_6038

Με ένα εκκεντρικό κομμάτι σαν το κόκκινο τζάκετ, ο συνδυασμός του υπόλοιπου outfit μπορεί να είναι δύσκολος. Η δικιά μου συμβουλή είναι να κρατήσεις όλα τα υπόλοιπα στο μίνιμουμ. Δηλαδή, εγώ πάντα το φοράω απλώς με ένα τζιν και μικρά κοσμήματα, όπως σκουλαρίκια κρίκους ή κάποιο δαχτυλίδι!

kostopouloy1_h_645_450

Επίσης, επειδή ακριβώς είναι ένα από τα αγαπημένα μου ρούχα και το προσέχω ιδιαίτερα, δεν το φοράω πολύ συχνά. Διαλέγω να το φορέσω όταν θέλω να εντυπωσιάσω ή να νιώσω λίγο confident σε μια όχι και τόσο καλή μου μέρα. Γι αυτό και όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες του στυλ μου είναι πάντα προσεγμένες. Κόκκινα νύχια ή κόκκινο κραγιόν (όχι και τα δύο, μην το παρακάνουμε) με το κόκκινο τζάκετ είναι για μένα ακαταμάχητος συνδυασμός. Επίσης, μ' αρέσει πολύ να πιάνω και τα μαλλιά μου σε μία αυστηρή αλογοουρά, όταν διαλέγω να το βάλω γιατί πιστεύω πως κάνει την τέλεια αντίθεση με ένα τόσο χαλαρό και νεανικό κομμάτι. Χτενίζω και ισιώνω τα μαλλιά μου, και για ένα extra αυστηρό αποτέλεσμα βάζω λίγο από τον πηλό Got2b iStylers της Schwarzkopf για να διορθώσω όσα τουφάκια πετάνε.

img_0099

Δοκίμασέ το και εσύ και πίστεψέ με είναι σίγουρο πως θα νιώσεις πιο δυναμική από ποτέ!

Seize your day looking like a boss girl!

xxx

Αμαλία