REAL LIFE #ITSAMALIAK

#ItsAmaliaK: Ό,τι θέλω να καταφέρω μέσα στο 2017


Αμαλία Κωστοπούλου

25 Ιανουαρίου 2017

amalia80329.jpg

Παρόλα αυτά ο νέος χρόνος είναι πράγματι μια ιδανική ευκαιρία για να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Προσωπικά άργησα λίγο να θέσω τους στόχους μου για το νέο έτος διότι ήμουν στην Ελλάδα και έκανα διακοπές από τη δική μου πραγματικότητα, το πανεπιστήμιο. Τώρα όμως που γύρισα πίσω και έβαλα ξανά τα πράγματα σε μία σειρά, αυτά είναι όλα όσα θέλω να πετύχω φέτος:

  • Να συγκεντρωθώ στο διάβασμά μου. Γενικά πάντα ήμουν καλή μαθήτρια, αλλά στο πανεπιστήμιο υπάρχουν τόσες ευκαιρίες και τόσα πράγματα που μπορείς να κάνεις που είναι εύκολο να επαναπαυθείς και να κάνεις το μίνιμουμ από αυτό που έχεις συνηθίσει στο σχολείο.
  • Να σας γράφω πιο συχνά! Το #ItsAmaliaK είναι ένα από τα πράγματα που διασκεδάζω απίστευτα να κάνω καθώς το γράψιμο είναι ένα λατρεμένο μου χόμπι. Παρόλα αυτά θα ομολογήσω πως σε συνδυασμό με το απαιτητικό διάβασμα του πανεπιστημίου έχει υπάρξει δύσκολο για μένα να τηρήσω τα deadlines μου και να σας γράφω όσο συχνά θα ήθελα. Φέτος όμως αυτό θα αλλάξει!
  • Να κάνω γυμναστική 5-6 φορές την εβδομάδα. Πάνω  κάτω αυτός είναι ένας στόχος που ΟΛΟΙ βάζουμε και συνήθως δεν τηρούμε. Lol.
  • Να βάζω προτεραιότητα τον εαυτό μου. Συνηθίζω να θέλω να κάνω τα πάντα για τους άλλους. Τους κολλητούς μου, τους φίλους μου... το οποίο προφανώς είναι μία καλή συνήθεια. Μέχρι να έρθει η ώρα να χρειαστείς εσύ βοήθεια, και κανείς από εκείνους που έβαλες πάνω από εσένα δεν είναι στο πλευρό σου. Εννοείται ότι θα συνεχίσω να είμαι εκεί γι αυτούς που αγαπώ, όχι όμως πια για εκείνους που δεν κάνουν καμία προσπάθεια ενώ ζητούν τα πάντα.
  • Να είμαι πιο κοινωνική στο Berkeley. Όσοι έχουν φύγει από την πόλη που μεγάλωσαν για σπουδές, θα ξέρουν πως αφού βρεις τους πρώτους 5-6 φίλους με τους οποίους κάνεις συνέχεια παρέα επαναπαύεσαι και δεν κάνεις προσπάθεια να γνωρίσεις νέο κόσμο. Φέτος λοιπόν έχω αποφασίσει να κάνω περισσότερα πράγματα, να βγαίνω και με άλλες παρέες, καθώς η γλύκα του να είσαι σε ένα ξένο μέρος είναι ακριβώς το ότι γνωρίζεις πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους, καθένας από τους οποίους έχει κάτι διαφορετικό να σου μάθει και να σου προσφέρει.
  • Να τρώω λιγότερα popcorn. Ναι καλά διάβασες. Η μαμά μου μην το διαβάσει μόνο ,γιατί θα με πάρει τηλ να μου πει να φάω λαχανικά. Όταν είμαι στην Αμερική μπορεί να φάω μέχρι και 3 κουτιά popcorn την ημέρα. Don't judge. Πρώτον παίρνει ένα λεπτό να ετοιμαστούν στο microwave και ως φοιτήτρια με βολεύει, και δεύτερον είναι απλώς τέλεια ρε παιδιά.

Αυτά!

xxx

Αμαλία