REAL LIFE #ITSAMALIAK

#ItsAmaliaK: Θα τα καταφέρω με αυτούς τους νέους μου στόχους;


Αμαλία Κωστοπούλου

31 Αυγούστου 2017

amalia.jpg

Πριν σας πω όμως τι ελπίζω να πετύχω φέτος, νομίζω πως θα είχε πλάκα να δούμε το πόσο καλά τα πήγα με τους στόχους που έθεσα και σας έγραψα την τελευταία φορά, μετά την Πρωτοχρονιά. Lets see!

Σας είχα πει πως θέλω:

Να συγκεντρωθώ στο διάβασμά μου.
Να σας γράφω πιο συχνά!
Να κάνω γυμναστική 5-6 φορές την εβδομάδα.
Να βάζω προτεραιότητα τον εαυτό μου.
Να είμαι πιο κοινωνική στο Berkeley.
Να τρώω λιγότερα popcorn.

Ομολογώ πως κοιτώντας πίσω τα πήγα αρκετά καλά! Το μόνο που δεν τήρησα όσο ήθελα ήταν να σας γράφω πιο συχνά, αλλά πέτυχα πραγματικά καλά τους 5 στους 6 στόχους, not bad!

Φέτος, θα συγκεντρωθώ πιο πολύ στο επαγγελματικό κομμάτι της ζωής μου καθώς πια έχω εγκλιματιστεί πλήρως στην καθημερινότητά μου εδώ και έχω βρει τις ισορροπίες μου. Μπαίνω σε ένα καινούργιο στάδιο της ζωής μου - σε ένα χρόνο τελειώνω και το πανεπιστήμιο - και βγαίνω στον χώρο εργασίας, όπου θέλω να αποδείξω την αξία μου και να κάνω πράξη την σκληρή δουλειά και το διάβασμα που κάνω τόσο καιρό.

Γι αυτό φέτος θέλω:

Να κάνω αιτήσεις σε πραγματικά όλες τις δουλειές που με ενδιαφέρουν όσο μεγάλη και αν είναι αυτή η λίστα.
Να εξασκούμαι με φίλους μου αλλά και ενδεικτικές ερωτήσεις, που υπάρχουν online για τις μελλοντικές συνεντεύξεις δουλειάς, που εδώ στην Αμερική είναι πανδύσκολες.
Να τα πάω ακόμα καλύτερα στους βαθμούς μου, για να μπορέσω αμέσως μετά να πάω σε ένα ακόμη καλύτερο πανεπιστήμιο για μεταπτυχιακό.
Να συνεχίσω να πηγαίνω αρκετά συχνά γυμναστήριο, αλλά αυτήν την φορά να κάνω πιο απαιτητικές ασκήσεις, γιατί έχει αρχίσει να συνηθίζει το σώμα μου.
Να διαβάζω περισσότερα εξωσχολικά βιβλία. Συγκεκριμένα, θέλω να διαβάσω τo βιβλίο του Έλον Μασκ, που έχω αγοράσει τόσο καιρό, αλλά κάθεται στο ράφι μου εδώ και τρεις μήνες.
Και για να μην ξεχνάμε τα παλιά, να σας γράφω πιο συχνά!

Ήξερες πως με βάση ερευνών οι άνθρωποι οι οποίοι βάζουν συγκεκριμένους στόχους και τους γράφουν κάτω πετυχαίνουν πολύ περισσότερα από εκείνους που απλώς έχουν μια γενική ιδέα στο μυαλό τους; Διάβασε περισσότερα γιατί εδώ

Υπόσχομαι πως θα προσπαθήσω να τα κάνω όλα! Εσύ, τι στόχους έχεις για φέτος;

xxx

Αμαλία