REAL LIFE #ITSAMALIAK

#ItsAmaliaK: Με τι μου αρέσει να συνδυάζω ένα total black ντύσιμο


Αμαλία Κωστοπούλου

3 Δεκεμβρίου 2017

amalia-gavello71243.jpg

Επίσης, είχα διαβάσει κάπου και αυτό, το οποίο με βρίσκει πολύ σύμφωνη:

Πώς όμως κάνουμε ένα ολόμαυρο outfit πιο ενδιαφέρον; Γιατί η αλήθεια πως αν δεν προσέξουμε, ένα total black look μπορεί να γίνει βαρετό. Θεωρώ ότι γι αυτό πρέπει να επενδύουμε στα αξεσουάρ. Ένα κρεμαστό μενταγιόν με χρυσή λεπτομέρεια ή σε σχέδιο που να παραπέμπει σε bohemian αισθητική είναι ό,τι πρέπει. Μην διστάσετε να φορέσετε και δύο μαζί. Τα Very Gavello είναι από τις all time classic επιλογές μου. Ξέρω πως τα συγκεκριμένα κοσμήματα μπορούν να αναδείξουν κάθε ντύσιμό μου, ακόμα και αν αυτό είναι casual ολόμαυρο, όπως αυτό της πάραπάνω φωτογραφίας. Και να σας εξομολογηθώ πως ο γκόθικ αισθητικής σταυρός είναι από τα αγαπημένα μου κοσμήματα. Ναι, είναι.

Μία ακόμα συμβουλή που έχω να σας δώσω, είναι πως όταν φοράτε μαύρα ρούχα να φροντίζετε να έχετε πάντα ένα φυσικό μακιγιάζ. Όχι έντονο, αλλά όχι και εντελώς makeup free, γιατί μπορεί να δείχνετε κουρασμένες.

Λοιπόν; Συμφωνείτε μαζί μου; Black is such a happy color, darling, όπως λέει και μία φίλη μου, αρκεί να ξέρουμε να το φοράμε σωστά.