REAL LIFE #ITSAMALIAK

#ItsAmaliaK: Να ψάχνεις τις στιγμές που έχουν fun!


13 Δεκεμβρίου 2017

img-9926.jpeg

Ξέρω ότι όλοι στην Ελλάδα είστε σε χειμερινό και Χριστουγεννιάτικο mood και δε σας κρύβω ότι ανυπομονώ να έρθω να το ζήσω και εγώ. Εδώ, η όλη φάση είναι πολύ διαφορετική, ο καιρός είναι πολύ καλός και έτσι είναι λίγο δύσκολο με τόση λιακάδα να μπω σε Christmas count down. Το καλό είναι ότι έχω εδώ βρει καλούς φίλους που περνάμε πολύ ωραία.

Ανάμεσα σε μαθήματα και εξεταστική, η τελευταία μας μανία, είναι να μαζευόμαστε κάθε φορά ο ένας στο σπίτι του άλλου και να κάνουμε μαραθώνιο ταινιών. Και να φανταστείτε ότι όλο αυτό ξεκίνησε από την κλασική ατάκα «δε βάζουμε να δούμε καμιά ταινία ρε παιδιά;».

Και όπως καταλαβαίνετε, τα χαλαρά πρότζεκτ θέλουν και χαλαρό ντύσιμο. Εμένα προσωπικά η αγαπημένη μου σταθερή επιλογή, είναι ένα τζιν και ένα t-shirt. Όμως πάντα μα πάντα μου αρέσει να βάζω μία ξεχωριστή λεπτομέρεια.

Για παράδειγμα τώρα που σας γράφω, είναι η σειρά μου να υποδεχθώ τα παιδιά και όπως βλέπετε, συνδύασα το λευκό μου t-shirt, με το αγαπημένο μου λευκό VeryGavello σταυρουδάκι και τα ίδια σκουλαρίκια. Επίσης να σας πω ότι έφτιαξα και ποπ κορν, τα οποία μου βγήκαν πεντανόστιμα και δε μπορώ να σταματήσω να τα τρώω!

So, πρέπει να σας αφήσω, γιατί ήρθαν τα παιδιά και μου χτυπάνε! Σήμερα έχουμε μαραθώνιο κωμωδίας. Mέχρι την επόμενη φορά... have fun guys!

Amalia

xxx

www.verygavello.com