REAL LIFE #ITSAMALIAK

#ItsAmaliaK: Η shopping list μου για τα φετινά Χριστούγεννα


Αμαλία Κωστοπούλου

19 Δεκεμβρίου 2018

46882102_440995356434408_5460003267423902767_n.jpg

Hey everyone!

Επιτέλους ήρθαν οι γιορτές! Παρ’ όλο που το καλοκαίρι είναι η εποχή μου, λατρεύω τον χειμώνα γιατί τότε είναι που μας δίνεται η ευκαιρία να ντυθούμε ωραία, να κάνουμε layering και να χουχουλιάσουμε σε μεγάλα παλτό και φούτερ. Ο Δεκέμβριος είναι γενικότερα ένας πιο stylish μήνας, σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Τη φετινή σεζόν έκανα αρκετά ψώνια στο American Eagle, καθώς αγάπησα την μάρκα αυτή το καλοκαίρι για τα υπέροχα μαγιό τους και από τότε παρακολουθώ όλες τις collections. Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα ήταν ότι μπορούσα επιτέλους να βρω μια αγαπημένη μάρκα από την Ελλάδα και στην Αμερική! Επίσης, όλα τους τα ρούχα είναι πολύ μαλακά και καλής ποιότητας - η αλήθεια είναι πως δεν έχω φορέσει ξανά ένα τόσο μαλακό και χουχουλιάρικο πουκάμισο όσο αυτό που βλέπεις στη φώτο!

Ο κύριος λόγος που επιμένω να κάνω τα χειμερινά μου ψώνια, αλλά κι αυτά για φίλους και οικογένεια, στο American Eagle είναι γιατί η εταιρία αυτή πάντα υποστηρίζει σκοπούς της καρδιάς μου. Από τις natural αρετουσάριστες καμπάνιες τους για body positivity μέχρι και την φετινή τους συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού, προτιμώ να επενδύω σε εταιρίες που χρησιμοποιούν την δύναμή τους για να κάνουν μια θετική διαφορά. Μάλιστα, τη φετινή σεζόν, με κάθε αγορά χειμερινού αξεσουάρ (σκουφάκια, γάντια, κασκόλ κλπ) η American Eagle θα δωρίζει από ένα στα παιδιά που μεγαλώνουν στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


Στη δύσκολη αυτή εποχή που ζούμε - και ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα - θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό να έχουμε κατά νου τους συνανθρώπους μας και τα παιδάκια που δεν είναι όσο τυχερά είμαστε εμείς. Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να δώσεις πίσω και να μοιραστείς, από το να επιλέξεις απλώς να κάνεις τα ψώνια σου σε μια εταιρία που κάνει δίνει πίσω. Επέλεξε και εσύ λίγο πιο σοφά πριν κάνεις τα ψώνια για τους δικούς σου φέτος!

GIVE.LOVE.JEANS REAL GIFTS REAL LIFE REAL LOVE

Καλές γιορτές, καλά ψώνια, και πολλά φιλιά!

Be back soon,

Xxx

Αμαλία