REAL LIFE #ITSAMALIAK

#ItsAmaliaK: Τα αγαπημένα μου προϊόντα ομορφιάς


Αμαλία Κωστοπούλου

20 Ιουνίου 2019

love-beauty-and-planet_3633.jpg

Hey guys!

Έχει περάσει λίγος καιρός από τότε που τα είπαμε τελευταία φορά, αλλά ένιωσα την ανάγκη να σας γράψω καθώς πολλές από εσάς με έχετε ρωτήσει στα social media τι προϊόντα ομορφιάς χρησιμοποιώ!

Εάν με παρακολουθείτε καιρό τότε θα ξέρετε πως κατά καιρούς αλλάζω το beauty routine μου. Τις τελευταίες βδομάδες λοιπόν έχω ξετρελαθεί εντελώς με μερικά προϊόντα από τo brand Love Beauty and Planet και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό.

Όπως σας είχα πει και εδώ (link για aerie no filter no edit collab) προσπαθώ όσο μπορώ να χρησιμοποιώ, αλλά και να συνεργάζομαι με brands τα οποία έχουν ένα όμορφο mission και προσφέρουν πίσω στον πλανήτη και στην κοινωνία. Πιστεύω πως στις μέρες μας, με τα τόσα brands που υπάρχουν πια, είναι πολύ σημαντικό να μην πέφτουμε στην παγίδα του fast fashion και fast beauty, αλλά να είμαστε πιο συντηρητικοί με τις επιλογές μας, κάνοντας έτσι μικρές πράξεις αγάπης για τον εαυτό μας και τον πλανήτη.

Έχω αγαπήσει, λοιπόν, τα προϊόντα του Love Beauty and Planet για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί με κάνουν πολύ πιο όμορφη. Για εμένα, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό όλων των προϊόντων ομορφιάς μου, είναι να έχουν κυρίως οργανικά συστατικά και είναι όσο πιο natural γίνεται καθώς έχω πάρα πολύ ευαίσθητο δέρμα και έχω δει πως μόνο με τέτοιες επιλογές διατηρείται καθαρή η επιδερμίδα μου. Τα προϊόντα, λοιπόν, του Love Beauty and Planet όχι μόνο είναι από οργανικά συστατικά αλλά και δεν έχουν καθόλου ζωικά συστατικά αλλά ούτε και χρωστικές ουσίες.

Το brand έχει διάφορες σειρές με διαφορετικά συστατικά και μυρωδιές, αλλά η δική μου αγαπημένη είναι η Τριαντάφυλλο και Βούτυρο Muru Muru! Μυρίζει α-πί-στευ-τα και κάνει την επιδερμίδα μου και τα μαλλιά μου πολύ μαλακά και μοσχομυριστά. Χρησιμοποιώ το σαμπουάν και την μαλακτική κρέμα σχεδόν καθημερινά και μετά το μπάνιο την τέλεια κρέμα σώματος! Τις μέρες που νιώθω πως χρειάζομαι λίγο παραπάνω ενυδάτωση χρησιμοποιώ την μάσκα προσώπου από τη σειρά Νερό Καρύδας και είμαι έτοιμη!

Τέλος, το Love Beauty and Planet βοηθάει στο να κάνουμε εμείς την αλλαγή που θέλουμε να δούμε στη ζωή και στο περιβάλλον, ενώ προσφέρουν λίγη αγάπη στον πλανήτη. Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της παραγωγής αλλά και της διανομής, προσπαθούν να μειώσουν όσο γίνεται τις εκπομπές άνθρακα, έχουν ανακυκλώσιμες συσκευασίες και είναι σχεδιασμένα με βιοδιασπώμενες συνθέσεις. Έτσι, κάθε φορά που κάνουμε μπάνιο ή περιποιούμαστε τον εαυτό μας, μειώνουμε το αποτύπωμά μας στον πλανήτη, προσφέροντας ομορφιά χωρίς συμβιβασμούς!

Xxx

Αμαλία