REAL LIFE TODAY I LOVE

Mερικά tips για το τέλειο Picnic


30 Μαρτίου 2013

Μην καθυστερείτε, οργανωθείτε και καλή διασκέδαση.

H άνοιξη προσφέρει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να έρθουν πιο κοντά στη φύση. Επιλέξτε το Σαββατοκύριακο για να χαρείτε με τα παιδιά μερικές στιγμές χαλάρωσης. Ρωτήστε τα παιδιά σας αν προτιμούν ένα μέρος κοντά στη θάλασσα ή στο βουνό και οργανωθείτε, ζητώντας τη βοήθεια τους.

Αρχικά, θα πρέπει να σχεδιάσετε τι θα πάρετε μαζί σας από θέμα φαγητό. Επιλέξτε εύκολα snack, όπως τοστ ή sandwiches, μπορείτε αν θέλετε να οργανώσετε barbeque στην εξοχή, με σεβασμό και προσοχή πάντοτε. Προσπαθήστε να αποφύγετε προϊόντα που είναι δύσκολο να διατηρηθούν αρκετές ώρες εκτός ψυγείου. Υπολογίστε τις μερίδες που χρειάζεστε και μην ξεχάσετε να πάρετε και ένα ψυγειάκι μαζί σας. Βρείτε ένα μεγάλο καλάθι όπου θα τοποθετήσετε τα φαγώσιμα σας και το κλασσικό καρό τραπεζομάντιλο. Δώστε στα παιδιά της πρωτοβουλία να οργανώσουν τις δραστηριότητες. Αναλόγως, με το μέρος που θα επιλέξετε μπορείτε να δείτε τις άλλες εναλλακτικές σας δίνει. Για παράδειγμα, βόλτα με ποδήλατα ή πεζοπορία στο δάσος. Θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία για όλους σας.

Είναι μια ευκαιρία να χαλαρώσετε οικογενειακώς και να διασκεδάσετε όλοι μαζί. Θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να χαρείτε την οικογένεια σας.