REAL LIFE TODAY I LOVE

Αέρας αναζωογόνησης στα μαλλιά μου


17 Ιουνίου 2013

Ναι! Το καλοκαίρι είναι εδώ και εμείς πρέπει να φροντίζουμε έτσι ώστε η προσωπική μας περιποίηση να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής. Ο ήλιος και οι ανεβασμένες θερμοκρασίες, στις οποίες είμαστε εκτεθειμένες πολλές ώρες κάθε μέρα θέλουν ιδιαίτερη αντιμετώπιση κι αν κάτι χρειάζεται περισσότερη προσοχή, εκτός από το δέρμα είναι τα μαλλιά.

Είναι γνωστό ότι το καλοκαίρι τα μαλλιά χάνουν τη λάμψη τους. Η αλμύρα και ο καυτός ήλιος τα κάνει αδύναμα γι’ αυτό χρειάζονται ειδική φροντίδα, παραπάνω ενυδάτωση και φυσικά αντιηλιακή προστασία.

Πέραν λοιπόν των θεραπειών που όλες κάνουμε μόνες μας σπίτι, κάτι πιο επαγγελματικό και δραστικό θα βοηθήσει επιπλέον για υγιή και λαμπερά μαλλιά αυτό το καλοκαίρι. Αυτό το προσφέρει το System Professional Luxe Oil της Wella, που χρησιμοποιεί μια αναδομητική τεχνολογία μεταμόρφωσης που βελτιώνει τα μαλλιά τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τη φθορά.

Συνδυάζει μια τεχνολογία πολυτελών ελαίων με τρία από τα πιο θρεπτικά και πλούσια έλαια στον κόσμο, το θρεπτικό Argan, το ενυδατικό Jojoba και το μαλακτικό έλαιο αμυγδάλου. Όλα μαζί δημιουργούν ένα απόσταγμα πολυτέλειας, ευεργετικό για τα μαλλιά σας.

Το κομμωτήριο Teo στην Κηφισιά, μεταμόρφωσε τα μαλλιά μου και τους έδωσε τη λάμψη που χρειάζονταν με το Professional Luxe Oil της Wella. Δοκιμάστε το!