REAL LIFE TODAY I LOVE

Μια συναυλία που αναμένω με ιδιαίτερη χαρά


17 Ιουλίου 2013

1abc10a.jpg

Αύριο ο κήπος του Μεγάρου Αθηνών θα γεμίσει με έντονα ηλεκτρικά και χιπ χοπ στοιχεία, καθώς ο Κωνσταντίνος Βήτα θα δώσει μια συναυλία που στόχο έχει να μας ταξιδέψει αλλά και να μας προβληματίσει. Τραγούδια από την εποχή των Στέρεο Νόβα, κομμάτια από τη σόλο καριέρα του, μουσική από κινηματογραφικές ταινίες, θεατρικά έργα, χορευτικές παραστάσεις αλλά και το όγδοο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο η «Αντίχηση».

Το ωραίο στον Κωνσταντίνο Βήτα είναι πως με τη μουσική και τραγούδια σε βάζει σε μια διαδικασία σκέψης. Η δουλειά του μοιάζει περισσότερο με ένα ημερολόγιο γεμάτο σκόρπιες εικόνες αλλά και με τον απόηχο της κατάστασης που βιώνουμε σήμερα. Με άλλα λόγια, ξυπνά μέσα μας εκείνη την εσωτερική φωνή που μας λέει να δούμε τι συμβαίνει γύρω μας αλλά και να αφεθούμε σε δρόμους που στην πορεία τους γίνονται πιο αποκαλυπτικοί. Ένα μουσικό κάλεσμα για προσωπικό επαναπροσδιορισμό και όχι μόνο.

Ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια του είναι το Κύμα απολαύστε το: Για πληροφορίες: Τηλ 210 7282333 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.