REAL LIFE TODAY I LOVE

Η νέα επίκαιρη εκδοχή του red carpet hairlook


29 Νοεμβρίου 2013

DSC_3476.jpg

Από τη νέα σειρά Couture Styling της Kérastase.

Μαλλιά εντυπωσιακά, που θυμίζουν εικόνες από editorials μόδας είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες. Και εν όψει των γιορτών, ένα look κατευθείαν από το "κόκκινο χαλί" -το red carpet look- είναι μάλλον το κατάλληλο για να σταθούμε και φέτος τα Χριστούγεννα στο ύψος μας. Το look αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνες μας ή στο κομμωτήριο με την επαναστατική σειρά Couture Styling της Kérastase. Η σειρά αποτελείται από προϊόντα που η υφή τους θυμίζει κρέμα πολυτελείας. Έχουν υπέροχο άρωμα, φτιαγμένο από τον Γάλλο αρωματοποιό, Jean Jacques. Πάνω από όλα μιλάμε για styling με δυνατό κράτημα που διαρκεί αλλά, ταυτόχρονα, χαρίζει ελευθερία στην κίνηση. Με το επαναστατικό Couture Styling της Kérastase μαλλιά που δεν "κολλάνε" είναι πλέον γεγονός.

kerastase_redcarpet

Το gel χτενίσματος Forme Fatale για κράτημα που διαρκεί, το πρώτο gel που μπαίνει στη ρίζα για όγκο Lift Vertige, ένα serum για εκτυφλωτική λάμψη Touche Finale και η Laque Couture με υπέροχο άρωμα και λαμπερό φινίρισμα είναι πανεύκολα στη χρήση. Ενυδατώνουν τα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα τα προστατεύουν από τη θερμότητα του σεσουάρ που τα ταλαιπωρεί. Αποτέλεσμα; Μαλλιά με δυνατό κράτημα που διαρκεί και ελευθερία στη κίνηση.

JENNY_KERASTASE

Το video που ακολουθεί από την επίσκεψή μου στο κομμωτήριο της Κηφισιάς της αλυσίδας Hairway περιέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το δικό σας red carpet look με τα προϊόντα Couture Styling από την Kérastase.

Τα προϊόντα Kérastase τα βρίσκετε σε επιλεγμένα κομμωτήρια, όπως στο κομμωτήριο της Κηφισιάς της αλυσίδας Hairway (Τατοΐου 113, Κηφισιά, τηλ. 210 8003384-85).

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.