REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook mou #6


9 Ιανουαρίου 2014

Ο πρωινός ήλιος σου φτιάχνει τη διάθεση και ξεκινάει η μέρα λίγο καλύτερα. Ευδιάθετη λοιπόν έφτασα σήμερα στο studio και μάλλον δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πολύ το look για την εκπομπή. Με cozy outfit, ελαφρύ μακιγιάζ και περιποιημένα –όπως πάντα χάρη στην Kerastase- μαλλιά.

Kerastase

Αρχικά ξεκινάω πάντα με τη σειρά Force Architecte της Kerastase που αναδομεί σημαντικά το σπάσιμο και δίνει στα μαλλιά ζωντάνια και ελαστικότητα που τώρα την έχουν ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά λόγω του καθημερινού hairstyling. Στο καμαρίνι μου έχω φυσικά την σειρά Couture Styling της Kerastase και βλέποντας το Mousse Bouffante αποφάσισα να ακολουθήσω το Lush Volume Look προσαρμόζοντάς το στη σημερινή μου διάθεση. Αφού λοιπόν έδωσα αρκετό όγκο στα μαλλιά με τον εξαιρετικό αφρό Mousse Bouffante συνέχισα με την πούδρα σε μορφή spray, Powder Bluff που απομακρύνει τη λιπαρότητα και φρεσκάρει το χτένισμα.

MAC

Ως συνήθως σειρά έχει το μακιγιάζ και η MAC μου δίνει έμπνευση. Θα τονίσω το βλέμμα με το μαύρο μολύβι Feline και θα αφήσω τα χείλη μου φυσικά με το Honey Love Lipstick. Από το Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ της MAC επέλεξα μία σκιά για να ολοκληρώσει το smokey look στα μάτια (Tonight Stantation Mineralize Eye Shadow) μια πούδρα για λάμψη στα μήλα του προσώπου (Center of Attention Mineralize Skinfinish Powder) και ένα blush ουδέτερο, το Talk of the town Mineralize Blush που ταιριάζει απόλυτα με το smokey make up.

outfit

Και τώρα πρέπει να ντυθώ. Ένα λευκό top raxevsky και μία ethnic φούστα Pull & Bear είναι ότι πρέπει για τη σημερινή μέρα. Το απαραίτητο οπάκ καλσόν είναι Calzedonia και τα booties Louis Vuitton. Ολοκληρώνοντας το look φόρεσα ένα εντυπωσιακό κολιέ από τα Massimo Dutti.

[gallery-289857] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.