REAL LIFE TODAY I LOVE

Lean In Βγείτε Μπροστά


13 Ιανουαρίου 2014

0300154.jpg

Σε μια εποχή που οι άντρες κατέχουν τη συντριπτική πλειοψηφία των ηγετικών θέσεων στις επιχειρήσεις και τη δημόσια διοίκηση, η Σέρυλ Σάντμπεργκ, Διευθύντρια Επιχειρησιακών Λειτουργιών του Facebook στις Η.Π.Α και μια απ΄τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή διεθνώς, εκδίδει το Lean In, ένα βιβλίο που εξετάζει γιατί οι γυναίκες έχουν μείνει πίσω σ΄αυτόν τον τομέα, εξηγεί τις αιτίες και προτείνει απλές λύσεις ώστε να μπορέσουν όλες να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να κατακτήσουν επαγγελματικούς στόχους.

"Η πικρή αλήθεια είναι ότι ο κόσμος διευθύνεται πάντα από άντρες" γράφει η ίδια και συμπληρώνει "αυτό σημαίνει ότι, όταν λαμβάνονται στρατηγικές αποφάσεις, η φωνή μας δεν ακούγεται".

0300154

Μιλά στο βιβλίο της με ειλικρίνεια και θάρρος θίγοντας θέματα που απασχολούν κάθε εργαζόμενη γυναίκα, όπως για παράδειγμα η οικογένεια. Γιατί κάθε γυναικά καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε δύο μεγάλες αγάπες; Καριέρα ή οικογένεια;

Απαντά παρουσιάζοντας τη δική της αλήθεια στο συγκεκριμένο θέμα. Είναι πραγματικά ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο που κάθε εργαζόμενη γυναίκα θα ήταν καλό να διαβάσει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.