REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook mou #11


13 Φεβρουαρίου 2014

JENNY-6.jpg

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μέχρι το studio άκουγα δυνατά τη μουσική μήπως καταφέρω και ξυπνήσω. Ευτυχώς, τα ωραία τραγούδια σε μου φτιάχνουν πάντα τη διάθεση κι έτσι έφτασα κεφάτη στο καμαρίνι μου. Αφού λοιπόν έχω ήδη περιποιηθεί τα μαλλιά μου ακολουθώντας την μοναδική θεραπεία Densifique της Kerastase, έχω μπροστά μου τον καταπληκτικό ορό Initialiste. Πρόκειται για ένα προϊόν που έχω αγαπήσει και κουβαλάω πάνα στο καθημερινό νεσεσέρ μου, αφού ενισχύει την φυσική λάμψη από τη ρίζα και ωθεί την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών, βοηθώντας τα να μακρύνουν πιο γρήγορα.

KERASTASE

Τέλος με τα μαλλιά λοιπόν. Είναι λαμπερά και υγιή χάρη στην Kerastase. Ώρα είναι να ασχοληθώ με το μακιγιάζ το οποίο σήμερα θα γίνει εξ’ ολοκλήρου από τα υπέροχα προϊόντα της Bobbie Brown. Σήμερα, θα αποφύγω το foundation και θα προτιμήσω την τέλεια BB Cream της Bobbie Brown που προσφέρει ενυδάτωση, αντιηλιακή προστασία αλλά και όση κάλυψη χρειάζομαι, χωρίς να βαραίνει το πρόσωπό μου. Προχωρώντας με τα μάτια ανακαλύπτω το υπέροχο eye pencil, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί στο εσωτερικό των ματιών και των βλεφαρίδων. Τελειώνοντας, χρησιμοποίησα λίγη από την μεταξένια, ματ σκιά σε σκόνη που εφαρμόζεται εύκολα και είναι ιδανική για layering στο μακιγιάζ. Και φυσικά λίγο μάσκαρα είναι πάντα απαραίτητη. Μερικές στρώσεις από την Smokey Eye Mascara και είμαι σχεδόν έτοιμη. Το μεταξένιο Shimmer Blush της Bobbie Brown θα μου δώσει το χρώμα που θέλω για τα μήλα μου κι όπως πάντα αφήνω για το τέλος τα χείλη. Η Bobbie Brown έχει μεγάλη ποικιλία από ενυδατικά lipstick και δεν ξέρω ποιο χρώμα να διαλέξω!

BOBBIE BROWN

Πρέπει όμως να ντυθώ γιατί η έναρξη του Πρωινού mou κοντεύει. Για τη σημερινή εκπομπή έχω μπροστά μου ένα φόρεμα σε μία καταπληκτική πετρόλ απόχρωση από την σειρά 5226 της Celia Kritharioti και φυσικά θα το συνδυάσω με τα αγαπημένα μου κοσμήματα της Ileana Makri.

ILEANAMAKRI

Είναι τόσα αυτά που μου αρέσουν που πάλι κάθομαι και τα κοιτάω χωρίς να μπορώ να αποφασίσω. Σκουλαρίκια θα φορέσω σίγουρα, αλλά ποια; Τα βρήκα και νομίζω ότι ταιριάζουν υπέροχα με ένα δαχτυλίδι.

JENNY  

Επιτέλους είμαι έτοιμη! Λίγη ενημέρωση στο πλατό πριν ξεκινήσει το Πρωινό mou είναι απαραίτητη.

[gallery-303853] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.