REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook mou #15


13 Μαρτίου 2014

JENNY-4.jpg

Ο Μάρτιος σήμερα μας ζεσταίνει και ο ήλιος είναι πάντα ένας λόγος για να χαμογελάμε. Παρ’ όλα αυτά, το πρωί το κρύο συνεχίζει, οπότε μία κούπα ζεστό τσάι Lipton είναι ότι χρειάζομαι. Αν και η κλασσική γεύση Lipton Yellow Label είναι αγαπημένη μου σήμερα δοκίμασα το πράσινο τσάι, που εκτός από την ενέργεια που σου δίνει κάνει καλό στον οργανισμό. Η γεύση του ήταν υπέροχη όπως κι η μυρωδιά του που γέμισε το καμαρίνι μου.

LIPTON

Αφού έφτιαξα το τσάι μου, ήρθε η ώρα να ντυθώ. Ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά στα ρούχα αποφάσισα να φορέσω jeans με πουκάμισο. Ένας κλασσικός κι άνετος συνδυασμός. Διάλεξα λοιπόν skinny jeans κι ένα chic πουκάμισο Marks & Spencer σε απαλές, γαλάζιες αποχρώσεις. Τα all star είναι ιδανικά για να ολοκληρώσουν το denim look της Πέμπτης.

JENNY (2)

Και τώρα πρέπει να φτιάξω τα μαλλιά μου… Ευτυχώς έχω την Kerastase που μου δίνει λύσεις για όλα. Δεν παραμελώ ποτέ να περιποιούμαι τα μαλλιά μου και η σειρά Force Architecte (σαμπουάν και μάσκα) της Kerastase για αναδόμηση της τρίχας σε βάθος είναι ιδανική. Το hairstyling όμως δεν μπορώ να το αποφύγω. Με τη σειρά Couture Styling της Kerastase μπορώ να κάνω εύκολο το κάθε χτένισμα αλλά σήμερα νομίζω ότι με όλο το outfit τα ίσια μαλλιά ταιριάζουν άψογα. H Laque Couture θα βοηθήσει τα μαλλιά μου να κρατήσουν τη φόρμα τους χωρίς να τα κάνει άκαμπτα, ενώ ταυτόχρονα θα τους χαρίσει λάμψη χωρίς να φριζάρουν.

[gallery-316049] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.