REAL LIFE TODAY I LOVE

Rainbow Colors


22 Μαρτίου 2014

HOPE21.png

Ένα ουράνιο τόξο φώτισε τις ανοιξιάτικες συλλογές, βουτώντας τη νέα σεζόν σε σύνολο βαμμένα στα βασικά χρώματα και σε ζωηρά blocks διαλεγμένα από την γκάμα των Pantone. Ο τρόπος που το χρώμα ανακατεύτηκε, συνδυάστηκε, ξεβάφτηκε και ζωγραφίστηκε φέτος, τόνο πάνω σε τόνο, θυμίζει ένα ψυχεδελικό όνειρο, που ξυπνάει τη διάθεση, προσφέροντας μας μια ανεξάντλητη παλέτα για να παίξουμε.

HOPE3

Καθαρό μπλε και πορτοκαλί, κίτρινο των ηλιοτρόπιων, ματωμένο φούξια-άλλοτε pop κι άλλοτε arty, σίγουρα τολμηρό, το χρώμα είναι η πιο σίγουρη επένδυση για τους μήνες που έρχονται... κι όχι μόνο στυλιστικά, αλλά για την ενέργεια που προσφέρεις. Αν το χρώμα από την κορυφή ως τα νύχια σας τρομάζει, ακολουθήστε το ουράνιο τόξο, συνδυάζοντας πάνω σας σπασμένα "κομμάτια" χρώματος, σε μορφή ρίγας, αδρής πινελιάς ή τροπικών λουλουδιών. Υπάρχει και για τις ρομαντικές δρόμος προς το rainbow της μόδας.

HOPE1

Τα παστελ σε ζαχαρώδεις αποχρώσεις και το λευκό, το πιο ονειρικό χρώμα που περιλαμβάνει τη διάθεση όλων των υπολοίπων. Όπως έλεγε και ο Ernest Schachtel "η εμπειρία του χρώματος μοιάζει με εκείνη του συναισθήματος ή της συγκίνησης. Και στις δύο περιπτώσεις τείνουμε να είμαστε παθητικοί δέκτες ερεθισμάτων".

Kαλή μας άνοιξη. Let's Hope for the best.

HOPE

Κατεβάστε το HOPE στο iPad και το iPhone σας εντελώς δωρεάν APP_HOPE INSTAGRAMFACEBOOK Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.