REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook mou #21


24 Απριλίου 2014

Μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε με νέες σκέψεις, ενέργεια και αισιοδοξία για τους υπόλοιπους μήνες. Οι ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα ήταν ό,τι έπρεπε για να περάσουμε όμορφες στιγμές με την οικογένειά μας και τους φίλους μας, κοντά στη φύση και να αφεθούμε στις σκέψεις και τα όνειρά μας.

IMG_0878The Thinker-Έργο του Auguste Rodin

hairΣήμερα ήθελα κάτι ανέμελο για τα μαλλιά. Η -πάντα κομψή- γαλλική πλεξίδα ήταν ό,τι έπρεπε! Δείχνει ρομαντική και επιμελώς ατημέλητη δηλαδή το ιδανικό hairstyling για τους ζεστούς μήνες.

"Something blue" ήταν το σημερινό concept του outfit. Επέλεξα ένα floral, skinny παντελόνι και από πάνω ένα cozy, ανοιξιάτικο πουλόβερ σε μπλε χρώμα, όλα του brand Attrattivo. Οι γαλάζιες γόβες ολοκλήρωσαν το ρομαντικό-spring look.

lipton

Λίγες γουλιές από λευκό τσάι Lipton αρκούν για να ξεκινήσει η μέρα με όμορφες μυρωδιές και γεύσεις!

_Η_Κ_Ε+¬+¦_Β+-_Η+ψ+- 5

Ήρθε και ο Άκης στο καμαρίνι και μου έφτιαξε και άλλο τη διάθεση! Χαζέψαμε λίγο το νέο περιοδικό HOPE στο iPad.

securedownload (2)

Κατεβάστε το HOPE στο iPad και το iPhone σας εντελώς δωρεάν

PEG

IMG_0875

Σειρά έχει το μανικιούρ. Προτιμώ το gel της εταιρείας essie γιατί διαρκεί περισσότερο αλλά και είναι το πρώτο 2 σε 1 σύστημα επαγγελματικού gel για χρώμα και περιποίηση με λάμπα LED που ενσωματώνει τεχνολογία περιποίησης με κερατίνη. Σέβεται την υγεία των φυσικών νυχιών, τα προστατεύει από το σπάσιμο και το ξεφλούδισμα και προσφέρει μεγάλη διάρκεια αλλά και ένταση στο χρώμα.

IMG_0825Αυτή τη φορά επέλεξα ανάμεσα σε πολλές αποχρώσεις, το γαλάζιο βερνίκι. Τελευταία, είναι μία από τις αγαπημένες μου επιλογές στα βερνίκια καθώς μου βγάζει αισιοδοξία!

IMG_0831

Η ώρα πέρασε! Τρέχω για να βγω στο στούντιο!

[gallery-331395] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.