REAL LIFE TODAY I LOVE

Weekend #2: "Music & Relax"


5 Μαΐου 2014

Ένα ακόμη γεμάτο Σαββατοκύριακο πέρασε και ευτυχώς ο καιρός μας έκανε το χατίρι αυτή τη φορά και ειδικά την Κυριακή μας αποζημίωσε με την άκρως καλοκαιρινή ημέρα.

Σάββατο! Και γίνεται ακόμη καλύτερα καθώς οι άντρες του σπιτιού αποφάσισαν να μαγειρέψουν. Ο Πέτρος και ο Μάξιμος μπήκαν στη κουζίνα και ετοίμασαν ριζότο με σουπιές.

home3

Αφού έχουν ψιλοκόψει και ετοιμάσει όλα τα υλικά θα ξεκινήσουν το μαγείρεμα. Ο Μάξιμος είναι ο καλύτερος βοηθός.

home4

Και το μελάνι έπεσε. Ο Πέτρος αν και φαίνεται να έγινε χάλια δείχνει να το ευχαριστιέται. Για να δούμε στο τέλος τι θα φάμε!

Ενώ το αγόρια ήταν απασχολημένα, εγώ βρήκα χρόνο για να φτιάξω τη ντουλάπα μου και να επιλέξω τι θα φορέσω για το βράδυ. Έχω κλείσει εισιτήρια για τη συναυλία του Tom Baxter, ο οποίος έχει καταφέρει να μας αγγίξει όσο λίγοι και να ανέβει στην κορυφή των βρετανικών charts με ραδιοφωνικές επιτυχίες όπως το "Tell her today" και το "Sugarcane".

home1

Πίσω στο δωμάτιο λοιπόν. Η ντουλάπα αυτή έχει αλλάξει πολλές φορές χρώμα μέχρι που την ιδέα για την επιλογή αυτή μου την έδωσε ο Γιώργος Κακουλίδης. Στο maisonboutique.gr το site θα βρείτε πολύ ωραίες ιδέες για το σπίτι σας αλλά και αρκετές vintage προτάσεις. Ο εξωτερικός καθρέφτης στη ντουλάπα αυτή είναι μ΄αρέσει καθώς δίνει μια άλλη αισθητική στο χώρο.

photos (2)

Επίσης το έχω συνδυάσει με ένα chevron χαλί στις αποχρώσεις του πράσινου και του μπεζ.

home8

Και ένα floral ριχτάρι για το καναπέ σε ζωηρά χρώματα.

Για το βράδυ θα ήθελα να βάλω κάτι χαλαρό. Λατρεύω τα καφτάνια και τα boho φορέματα αλλά ακόμη δεν έχει έρθει η ώρα του καφτανιού.

home5

Ένα από τα αγαπημένα μου καφτάνια είναι αυτό, όπου το απέκτησα από μία υπαίθρια αγορά σ' ένα ταξίδι μου στο Μεξικό.

home7

Τελικά, επειδή έχει ψυχρούλα ακόμη θα ντυθώ λίγο πιο rock για τη συναυλία. Ένα jean και ένα tshirt είναι ό,τι χρειάζομαι!

PicMonkey CollageΠίσω όμως στη κουζίνα γιατί μάλλον το φαγητό είναι έτοιμο. Για να δούμε τι έφτιαξαν τα αγόρια!

home9

Μπράβο τους, ήταν πολύ νόστιμο και είχε ωραίο χρώμα!

Μετά το φαγητό έχει ξεκούραση και χαλάρωση μέχρι να έρθει η ώρα για να ετοιμαστώ για τη συναυλία.

home2

Ο Τοm Baxter ήταν καταπληκτικός και πολύ επικοινωνιακός. Οι έλληνες τραγουδιστές που τον πλαισίωσαν ήταν η Μαριέττα Φαφούτη, η Μαρίζα Ρίζου, ο Στάθης Δράκος των Minor Project και η Katerine Duska. Ξεσήκωσαν τα πλήθη και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

photos (5)

Κυριακή! Ο καιρός ήταν υπέροχος και ότι έπρεπε για λίγη δροσιά και φυσικά βουτιές.

photos (11)

Ο Πέτρος και η Αλεξάνδρα βγάζουν underwater selfie φωτογραφίες.

Και η απόλυτη χαλάρωση για εμένα... Μου αρέσει να κρατώ τα βιβλία μου και να μη τα δανείζω. Πρόσφατα λοιπόν βρήκα ένα απ΄τα αγαπημένα μου που είχα διαβάσει στα 17 μου, "Έρωτας στα χρόνια της χολέρας". Το βιβλίο αν και όχι σ΄άριστη κατάσταση μου έδωσε ιδιαίτερη χαρά γιατί βρήκα τις σημειώσεις που είχα κάνει τότε. Μου ξύπνησε γλυκιές μνήμες και μου δημιούργησε ένα αίσθημα αισιοδοξίας. Τι καλύτερο για να ξεκινήσει η εβδομάδα θετικά!

Capture

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.