REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook mou #24


15 Μαΐου 2014

Θάλασσα, καλή παρέα και καλοκαιρινή διάθεση.

Το Πρωινό Mou πήγε διακοπές για λίγες μέρες. Μετακόμιση λόγω εκλογών δίπλα στη θάλασσα λοιπόν! Γίνεται να μην είμαι χαρούμενη;Το κλίμα αλλάζει και μαζί του και η διάθεση. Ο ήλιος κάνει αισθητή την παρουσία του στην ανατολή από νωρίς πλέον και γι'αυτό ξεκίνησα λίγο νωρίτερα ώστε να ευχαριστηθώ την υπέροχη διαδρομή της παραλιακής μιας και αυτές τις ημέρες την εκπομπή μας φιλοξενεί το club-restaurant Island.

PicMonkey CollageΛουλούδια, δέντρα, γρασίδι, θάλασσα και ήλιος στην καλύτερή τους μορφή! Το τέλειο ξεκίνημα μιας ημέρας! szdxfvh

Σήμερα θέλω να βάλω κάτι ανάλαφρο και καλοκαιρινό. Μία μάξι, printed φούστα και ένα απλό, μονόχρωμο τοπ από τα Attrattivo είναι η ιδανική επιλογή για την περίσταση. Η χαλαρή και hippie διάθεση ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι αρχαιοελληνικά σανδάλια, σκουλαρίκια-κρίκους και πολύχρωμα βραχιόλια.

beauty

securedownload

Σειρά έχουν τα μαλλιά, το μακιγιάζ και τα νύχια. Το απαλό, ροζ βερνίκι της essie, "Go ginza" κάνει τα νύχια να δείχνουν κομψά με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο ενώ δεν σε περιορίζει στην επιλογή χρώματος του πεντικιούρ αφού ταιριάζει σχεδόν με όλα. Το μακιγιάζ ήταν και πάλι σε γήινες αποχρώσεις με ένα έντονο, ροζ κραγιόν στα χείλη.

kerastase

Για τα μαλλιά εμπιστεύτηκα την Kérastase με το spray a porter για έντονη διαμόρφωση στα μήκη και τις άκρες και την καινούρια μισή πάστα-μισή κρέμα, το baume double je.

mirror

Σχεδόν έτοιμη! Ένα τελευταίο check και πάω να βρω τους συνεργάτες μου!

jenny

3,2,1! Ξεκινάμε την εκπομπή με την καλύτερη διάθεση!

studio

[gallery-339266] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.