REAL LIFE TODAY I LOVE

Weekend #5: "Relax, family time & elections"


26 Μαΐου 2014

Κάθε Σαββατοκύριακο που έρχεται μοιάζει να είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Ίσως, να φταίει η καλοκαιρινή διάθεση που είναι άκρως ανεβασμένη. Χαλάρωση, χρόνος με τα παιδιά και εκλογές ήταν το βασικό θέμα αυτή τη φορά.

Πρωινό Σαββάτου! Πάντα βρίσκω μία ασχολία μέσα στο σπίτι. Αφού λείπω όλη την εβδομάδα πολλές ώρες, πάντα κάτι μένει για το Σαββατοκύριακο. Καιρός να βάλω σε τάξη τα κοσμήματα που τώρα το καλοκαίρι φοράω περισσότερο.

11

Ethnic και hippie κολιέ και βραχιόλια είναι τα αγαπημένα μου, όπως θα έχετε καταλάβει. Νομίζω ότι μπορώ να α συνδυάσω με όλα τα outfits. Ένα εντυπωσιακό βραχιόλι ή ένα boho κολιέ μπορεί να αλλάξει όλη την εμφάνιση.

10

Άσπρο ή μαύρο;

Οι σαγιονάρες είναι το must have item του καλοκαιριού. Χαίρομαι που μπορώ να τις φοράω από το πρωί ως το βράδυ. Η νέα fun collection Ipanema, έχει τόσες επιλογές σε χρώματα, σχέδια και συνδυασμούς σε σαγιονάρες που αποκλείεται να μην βρει κανείς αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο προσωπικό του στιλ.

8

Για σήμερα διαλέγω τις μαύρες!

Η ώρα της κουζίνας. Σήμερα λέω να δοκιμάσω να φτιάξω τη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη που έκανε την Παρασκευή στο Πρωινό mou.

6

 Χοιρινό φιλέτο με ρύζι και λαχανικά. 

7

Έτοιμα και τα λαχανικά. Προτιμήστε να βάζετε χρώμα στα πιάτα σας γιατί έτσι παίρνετε περισσότερες βιταμίνες ενισχύοντας την άμυνα και βοηθώντας στην αποτοξίνωση του οργανισμού. 

2

Το φαγητό είναι έτοιμο! 

Κυριακή και ένα πρωινό καφεδάκι είναι ότι πρέπει πριν την ψήφο, καθώς η υπόθεση θέλει σκέψη. 

15

Το moto της ημέρας!

Το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον. Αν και πολλοί επιμένουν και εμμένουν στην πεπατημένη οδό, η ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, νέα μυαλά είναι ότι χρειαζόμαστε για μια αλλαγή.

Αφού απόλαυσα το Πρωινό της Κυριακής με τα παιδιά και άσκησα τα εκλογικά μου δικαιώματα, ήρθε η ώρα για διασκέδαση. Αφού ο καιρός το επέτρεπε, η "δράση" μεταφέρθηκε στη θάλασσα.

1

Ήρθε επιτέλους η εποχή για το θαλάσσιο σκι. Ο Μάξιμος φόρεσε τα πέδιλα του και είναι έτοιμος!

14

Είναι καταπληκτικό το γεγονός ότι μπορεί κανείς να βρει μέρη στην Αθήνα που θυμίζουν κάποιο Κυκλαδονήσι. Το C-lounge στο Island είναι ένα από αυτά τα μέρη που μπορείς να απολαύσεις δροσιστικά cockteils και νόστιμα brunch με θέα την θάλασσα.

13

Τα ethnic χαλιά είναι ένα καλοκαιρινό, διακοσμητικό στοιχείο που κάνει το χώρο ξεχωριστό, όπως αυτό με τους ρόμβους σε μπλε ρουά και κεραμιδί αποχρώσεις.

3

Σας έχω πει ποτέ για την μανία μου με τους κρίκους;  Πιστεύω πολύ στη σημασία που έχει ο κύκλος. Συμβολίζει την τελειότητα, αφού δεν έχει ούτε αρχή, ούτε τέλος. Αλλά και την ζωή. Δεν τους αποχωρίζομαι σχεδόν ποτέ.

12

Η μέρα κλείνει με την βόλτα στην #athensriviera. Η εικόνα αυτή είναι ότι πρέπει για να με συντροφεύει στη δύσκολη εβδομάδα που ξεκινά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.