REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook mou #26


29 Μαΐου 2014

Ο συννεφιασμένος καιρός σήμερα συνέπεσε μια χαρά με την επιστροφή της ομάδας του «Πρωινό mou» στο στούντιο. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως η διάθεση δεν παρέμεινε καλοκαιρινή και χαρούμενη. Για την ακρίβεια, γελάσαμε πολύ στο καμαρίνι!

1

Σήμερα η προετοιμασία ξεκίνησε με νύχια! To too taboo από την Too Taboo Neon Collection της essie είναι ένα εκθαμβωτικό φούξια βερνίκι που θα το χαρακτήριζα από τα αγαπημένα μου γι αυτό το Καλοκαίρι.

2

Έτοιμα τα νύχια! Σειρά έχει το μακιγιάζ και τα μαλλιά!

photo

Η Kérastase με την μαγική σειρά Soleil προστατεύει, θρέφει και επανορθώνει τα μαλλιά μου από την βλαβερή επίδραση του ήλιου ενώ συγχρόνως τους χαρίζει λάμψη. Τα κόκκινα μπουκαλάκια είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και ανταποκρίνονται τόσο στις ανάγκες για προστασία στον ήλιο όσο και για την περιποίηση μετά. 3

Ώρα να πάμε στο σημερινό outfit. Σε λίγες μέρες μπαίνει επισήμως το Καλοκαίρι οπότε θέλησα να το τιμήσω με ένα ζωηρό κίτρινο t-shirt και ένα harem style παντελόνι με πολύχρωμα prints, και τα δύο από το brand Attrattivo. Τα σανδάλια Callista Crafts και ένα ethnic κολιέ με φλουριά ολοκλήρωσαν το look μου. Ετοιμάστηκα νωρίς οπότε υπήρξε χρόνος για να συμμαζέψω το καμαρίνι, να πάρω τα απαραίτητα και να κατευθυνθώ στο πλατό.

4

Πριν ξεκινήσουμε ένιωσα μια πείνα αλλά δυστυχώς το ψυγείο...άδειο!

5

Παίρνω θέση, τελευταίο “check” στα μαλλιά και…. ON AIR!

JENNY1 7 [gallery-344560] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.