REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook mou #28


12 Ιουνίου 2014

16611.jpg

Το σημερινό ξύπνημα ήταν κάπως μουντό... Λίγο η αυριανή πανσέληνος, λίγο το ψιλόβροχο και ο συννεφιασμένος καιρός, προσπάθησαν να ρίξουν τη διάθεσή μας, όμως δεν μας πτόησε τίποτα! Μουσική λοιπόν, όπως πάντα για να ξεκινήσει καλά η μέρα!

photo

Σήμερα ακούσαμε πολλές φορές το Let Love Shine. Ένα τραγούδι που σου δημιουργεί μία νοσταλγική αίσθηση. Όταν πάτε σπίτι ακούστε το και χαλαρώστε. Ακούστε το εδώ.

essie

Σήμερα ξεκινήσαμε με νύχια... Το γαλάζιο βερνίκι είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού.

essie2

Θυμίζει θάλασσα, καθαρό ουρανό, Κυκλάδες και εξωτικά cocktails. Μάλιστα, το αγαπημένο μου είναι το φωτεινό και ζεστό κυανοπράσινο μπλε από τη συλλογή Too Taboo Neon Collection της essie, I'm addicted.

1661

Σήμερα προτίμησα ένα άκρως χρωματιστό φόρεμα από το brand Attrattivo για να πάει κόντρα στον καιρό! Άλλωστε το καλοκαίρι είναι μπροστά μας! Το συνδύασα με ένα ζευγάρι, μαύρες πλατφόρμες και με έθνικ, colorful αξεσουάρ.

3

Έτοιμη για το studio!

4

Τα μικρόφωνα στη θέση τους.

5

Η Μαίρη κάνει ένα τελευταίο check στα μαλλιά μου. Τα μαλλιά μου τα έκανα σήμερα ίσια. Είναι μία all time classic επιλογή και για όλες τις ώρες.

kerastase

To σαμπουάν και η μάσκα μαλλιών της Kérastase από τη σειρά Nutritive, είναι εντατικής θρέψης, φροντίζουν τη τρίχα σε βάθος και την λειαίνουν ενώ κάνουν το ίσιωμα εύκολη υπόθεση. Το μακιγιάζ ήταν απαλό με τα μάτια βαμμένα σε καφέ-bronze αποχρώσεις και τα χείλη βαμμένα με ένα juicy-ροζ κραγιόν.

641

Ξεκινάμε!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.