REAL LIFE TODAY I LOVE

Απολαύστε τα παιχνίδια στη θάλασσα


19 Αυγούστου 2014

Αποτελούν μια μοναδική εμπειρία. Σας βοηθούν να γεμίσετε πιο γρήγορα της μπαταρίες αλλά είναι και μια ευκαιρία να δοκιμάσετε τα όριά σας. Δεν χρειάζεται να είναι αρκετά extreme. Εξάλλου εσείς επιλέγετε τι θέλετε να δοκιμάσετε και τι όχι.

Για τους λάτρεις των μεγάλων κυμάτων το surfing είναι ότι πρέπει. Χρειάζεται όμως να παρακολουθήσετε μαθήματα και να έχετε χρόνια εμπειρίας για να καταφέρετε να πάρετε το δικό σας κύμα.

Μπορείτε όμως τα δοκιμάσετε το θαλάσσιο σκι. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες τεχνικές. Καλή ισορροπία θέλει μόνο!

Αν τώρα δεν είστε οπαδοί των sport στην επιφάνεια του νερού τότε το scuba diving είναι αυτό που ψάχνετε. Τα νησιά μας και όχι μόνο προσφέρουν ένα πλούσιο βυθό, θαλάσσιες σπηλιές, ναυάγια που σας περιμένουν για εξερεύνηση. Την ώρα που είστε κάτω από το νερό δεν υπάρχει τίποτα για να σκεφτείτε. Είστε μόνοι σας αδειάζοντας από όλα και απολαμβάνετε το μαγικό κόσμο που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας.

Αν θέλετε τώρα αέρα, κύμα και αδρεναλίνη το kitesurf δοκιμάζει τις δυνάμεις σας. Δεν χρειάζονται πολλά μαθήματα και σε αρκετές παραλίες μπορείτε να βρείτε εξοπλισμό και ό,τι άλλο χρειάζεστε.

Αν θέλετε απλά να απολαύσετε τη θάλασσα και να γυμναστείτε παράλληλα τότε το paddleboard μπορεί να ικανοποιήσει στο έπακρο την επιθυμία σας αυτή. Ισορροπία, δύναμη στα χέρια και φύγατε.

Καλή διασκέδαση! 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.