REAL LIFE TODAY I LOVE

Τα ανέμελα παιχνίδια στην άμμο...


5 Σεπτεμβρίου 2014

Capture5.jpg

Τη στιγμή που χαλαρώναμε στην παραλία απολαμβάνοντας την θάλασσα και την απόλυτη ηρεμία περιμένοντας το ηλιοβασίλεμα, δίπλα μας ακριβώς μία παρέα μικρών παιδιών έπαιζε μήλα. Στην αρχή συμμετείχαμε λεκτικά και μέσα σε 10 λεπττά είχαμε σηκωθεί όλες και γίναμε ένα με τα πιτσιρίκια. Από τα γέλια και τα πειράγματα βρεθήκαμε να διεκδικούμε όλοι την πρωτιά στο "Παγκόσμιο Πρωτάθλημα avec παρεό 2014" σε μία υπέροχη παραλία της Πάτμου.

unnamed

Είναι από τις στιγμές εκείνες που έρχεσαι σε επαφή με το παιδί που κρύβεται μέσα σου και όλα τότε μοιάζουν διαφορετικά. Ξεχνάς τα πάντα και γελάς με την ψυχή σου. Τρέχεις, πηδάς,πέφτεις και δεν σε νοιάζει τίποτα. Νιώθεις γεμάτος ζωή.

unnamed

Αν είστε ακόμα διακοπές ή σχεδιάζετε να βρεθείτε σύντομα στην παραλία εκμεταλλευτείτε το και θυμηθείτε τα παιδικά σας χρόνια. Φτιάξτε ένα μεγάλο κάστρο, εξερευνήστε την παραλία, μαζέψτε κοχύλια, κάντε βουτιές, τροχό, παίξτε μήλα, οργανώστε αθλοπαιδίες και αφεθείτε στην μαγεία της φύσης. Παίξτε και γελάστε όσο πιο δυνατά μπορείτε μέχρι τη δύση του ήλιου...

Δεν υπάρχει τίποτε πιο ωραίο από την γλυκιά παιδική κούραση που νιώθεις μετά!