REAL LIFE TODAY I LOVE

Η αγορά των σχολικών ως ευκαιρία μάθησης


12 Σεπτεμβρίου 2014

Tα σχολεία ξεκίνησαν και τα μικρά μας επέστρεψαν στα θρανία τους. Ενθουσιασμός που θα δουν τους φίλους τους, αγωνία για τη νέα δασκάλα, γέλια, πειράγματα και μια λαχτάρα για το πότε θα πάρουν τα βιβλία και φυσικά τη λίστα των σχολικών τους.

Ανυπομονούν να διαλέξουν τα νέα τους τετράδια, ετικέτες, μολύβια, στυλό και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειάζεται ένας μαθητής. Η αλήθεια είναι πως είναι μια όμορφη και ευχάριστη διαδικασία αλλά και μια ευκαιρία για μάθηση.

Μέσα απ΄την αγορά των σχολικών σας δίνεται η δυνατότητα να μάθετε στα παιδιά σας να γίνουν σωστοί καταναλωτές. Να κατανοήσουν και να αποδεχθούν ένα υπεύθυνο καταναλωτικό πρότυπο συμπεριφοράς και να υιοθετήσουν μια ορθή στάση ζωής.

Ένας εύκολος τρόπος είναι να αγοράσετε τα σχολικά σας φέτος από το online Βιβλιοπωλείο Cosmotebooks.gr με πάνω από ένα εκατομμύριο επιλογές βιβλίων και όχι μόνο. Tα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα είδη που έχουν ανάγκη και αναφέρονται στη λίστα τους. Στοχευμένα και υπεύθυνα. Με τον τρόπο αυτό είστε διπλά κερδισμένες αφού δεν χάνετε χρόνο και συνάμα αποφεύγετε τις «σκληρές» διαπραγματεύσεις των μικρών σας για τα "εκτός ύλης" σχολικά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.