REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook No 8 #JoyTalk


10 Απριλίου 2015

Άλλη μία μέρα γυρισμάτων στο υπέροχο σπίτι του κέντρου ξεκινάει και σήμερα θα είναι μαζί μας η Ρίκα Βαγιάνη. Προτού φτάσω εκεί, η προετοιμασία στο σπίτι μου είχε τα εξής: Ανεβαστική μουσική με το "Dream A Little Crazy" να ηχεί δυνατά, ένα ποτήρι χυμό cranberry και βέβαια τις αγαπημένες μου μυρωδιές από τα κεριά Apivita.

9

Σειρά έχουν τα μαλλιά μου -λούσιμο και σωστή περιποίηση- καθώς σήμερα ο Νικόλας (hair stylist) με περιμένει για να προσχωρήσουμε κατευθείαν στο styling. Το σαμπουάν Bain Fluidealiste, η Fluidissime λοσιόν και το Keratine Thermique Milk -όλα της Discipline σειράς της Kérastase- ήταν οι "συνεργοί" μου για το πολυπόθητο αποτέλεσμα, δηλαδή λεία μαλλιά με κίνηση, λάμψη χωρίς να προβάλλουν καμία αντίσταση στο styling.

Capturegtg

Μόλις ανοίγει το κεφάλαιο "νύχια" και το παρακάτω moodboard θα με βοηθήσει να διαλέξω από την πολύχρωμη παλέτα της essie.

3

essie2

Όπως μάλλον θα καταλάβατε, η τελική απόφαση ήταν το flirty, εκθαμβωτικό και φρουτώδες φούξια Watermelon της essie.

4

Μαλλιά, νύχια έτοιμα ✓! Η σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα με τη σειρά Aqua Vita της Apivita δημιουργούν την κατάλληλη βάση για να προχωρήσω στο μακιγιάζ: Ένα natural make up look γεμάτο shinny πινελιές. Η σειρά Mineralize της MAC συνέβαλε ουσιαστικά σε αυτό.

FullSizeRender

Υ.Γ: Να μην ξεχάσω να αναφέρω τη μάσκα προσώπου με άργιλο της Apivita για βαθύ καθαρισμό που έκανα πριν φτάσω στο γύρισμα.

IMG_23481

Μία-μία οι εκκρεμότητες ολοκληρώνονται έτσι ώστε να φτάσω στις "μαγικές" σακούλες με το χαρακτηριστικό, κόκκινο logo που θα με βοηθήσουν στο τί θα φορέσω σήμερα. Νομίζω έγινε ξεκάθαρο πως για ακόμη μία φορά το outfit μου είναι H&M και για την ακρίβεια επέλεξα ένα ανοιχτόχρωμο, loose & cropped παντελόνι συνδυασμένο με ένα λευκό κορμάκι. Φρέσκο, cool και κατάλληλο για να μπω στο ανοιξιάτικο κλίμα!

tool3

H&M

pan

Το ασημένιο κολιέ «Φτερό Πεταλούδας» Pandora συνόδευσε το λευκό κορμάκι που επέλεξα.

Η Ρίκα κι εγώ ετοιμαστήκαμε συγχρόνως οπότε το γύρισμα μπορεί να ξεκινήσει! Παίρνουμε θέσεις κι αρχίζουμε την κουβέντα μας.

tool2

[gallery-439401]