REAL LIFE TODAY I LOVE

In Easter Mood


7 Απριλίου 2015

Keds-41.jpg

Το σαβ/κο που πέρασε ήταν ένα πραγματικά όμορφο κλείσιμο της εβδομάδας. Μπορεί ο καιρός να μην είναι ακόμα ο τυπικά ανοιξιάτικος, μα έχουμε μπει για τα καλά σε Spring Era -και η γύρη που έχει καλύψει τα πάντα, το μαρτυρά. Ήταν μια καλή ευκαιρία λοιπόν, πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα να κάνω μερικά ψώνια και να προετοιμαστώ για την Πασχαλινή ανάπαυλα.

Το Σάββατο είχαμε κανονίσει με το γιο μου να πάμε στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης μαζί με ένα φίλο του για να συμμετάσχουν σε ένα επίκαιρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Το εργαστήριο ήταν εικαστικό και αφορούσε στα έθιμα του Πάσχα με μια σπέσιαλ στάση στο Μεξικό.

cover_8.2014922162410Οι συνοδοί μου το διασκέδασαν για τα καλά & μάλιστα ύφαναν αντικείμενο με τον παραδοσιακό τρόπο που συνηθίζουν οι κάτοικοι του Μεξικού την περίοδο του Πάσχα.

Σειρά είχαν κάποια τελευταία δώρα που ήθελα να κάνω και είχα πολύ συγκεκριμένο "σχέδιο δράσης". Πρώτη στάση για παπούτσια. Ήξερα ακριβώς τι ήθελα να πάρω. Τα πάνινα Keds είναι το καταλληλότερο παπούτσι για αυτή την εποχή. Ελαφρύ και σε girly, retro διάσταση, φοριούνται με διαφορετικά outfits και κάνουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας safe και άνετες. Η ιδέα μου ήρθε πρόσφατα όταν έκανα μια ανακατάταξη στη ντουλάπα μου. Αυτό ακριβώς είναι το point, πως τα Keds είναι διαχρονικά, μιας και βρήκα ένα παλιότερο ζευγάρι που είχα.

Keds 4

Η ανανεωμένη συλλογή της Keds είναι πολύ πλούσια και η επιλογή ενός ζευγαριού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δοκίμασα αυτό το ζευγάρι...

keds 1

Και αυτό! Το πρώτο το έκανα δώρο σε εμένα και το δεύτερο ζευγάρι κατοχυρώθηκε για τη μεγάλη μου βαφτιστήρα.

Γυρίζοντας στο σπίτι το απόγευμα, είχαμε όλοι μια γλυκιά κούραση. Το κινητό δεν σταματούσε να χτυπάει καθώς υπήρχαν ζητήματα στη δουλειά που χρειαζόντουσαν την προεόρτια φροντίδα τους. Αφού έστειλα μερικά mail και έκανα αρκετά τηλέφωνα, έκατσα να απολαύσω με ησυχία το ολοκαίνουργιο τεύχος του HOPE.

HOPE MAG

H Spring edition του HOPE είναι ομολογουμένως μια ιδιαίτερη έκδοση. Πολλά και ενδιαφέροντα θέματα και μάλιστα αυτή τη φορά με μια πολυσυλλεκτική και άκρως πολωτική ματιά. Στο τεύχος θα βρείτε πολυσυζητημένα κι ανατρεπτικά πρόσωπα καθώς και τα πιο δυνατά fashion & beauty trends για τη νέα σεζόν.

Η Κυριακή ήταν η μέρα που είχαμε δώσει ραντεβού με τα παιδιά στην κουζίνα. Ώρα για πασχαλινά κουλουράκια! Ακολουθήσαμε πιστά αυτή τη συνταγή και καλωσορίσαμε και γαστρονομικά την Πασχαλινή περίοδο.

Κουλουράκια Πασχαλινά jenny.gr

Καλό Πάσχα σε όλους!