REAL LIFE TODAY I LOVE

Η λύση για ξεκούραστα μάτια


7 Μαΐου 2015

Πόσες φορές νιώθετε τα μάτια σας κουρασμένα; Η πολύωρη έκθεση στον υπολογιστή, κινητό αλλά και οι φακοί επαφής προκαλούν ξηροφθαλμία στα μάτια και κάνουν το βλέμμα να δείχνει κουρασμένο με σημάδια που γίνονται αισθητά σταδιακά. Τσούξιμο, ερυθρότητα και κουρασμένη όψη είναι τα πιο συχνά συμπτώματα που παρατηρώ κι εγώ στον εαυτό μου. Και όπως είναι γνωστό τα μάτια είναι καθρέφτης για τον καθένα μας και οφείλουμε να τα προσέχουμε και να τα φροντίζουμε. Αυτό που κάνω κι εγώ καθημερινά είναι να τα ενυδατώνω και να τα ξεκουράζω με Kiten Beauty OphthalmoCosmetics. Ένα καλλυντικό που πάντα υπάρχει υπάρχει στο νεσεσέρ της τσάντας μου και μόλις αισθάνομαι τα μάτια μου "βαριά" το χρησιμοποιώ. 1-2 σταγόνες 2 η 3 φορές την ημέρα καταπραΰνουν τα κουρασμένα και κοκκινισμένα μάτια. Επιπλέον, τα οφθαλμοκαλλυντικά δάκρυα ομορφιάς Kiten Beauty μπορείτε να τα χρησιμοποιείται ενώ φοράτε φακούς επαφής αλλά και λίγο πριν το μακιγιάζ για βλέμμα πιο εντυπωσιακό που λάμπει.

kiten beauty

Κι έχω ένα ακόμα μυστικό για ακόμα πιο ξεκούραστο βλέμμα. Το Navi Ocular Patch, ένα προστατευτικό επίθεμα που ξεπρήζει και δρα αποσυμφορητικά στην περιοχή των ματιών. Το βράδυ, λίγο πριν κοιμηθώ και αφού έχω καθαρίσει το πρόσωπο μου, βάζω τα patches στα μάτια μου για περίπου 15'-20'. Όταν τα αφαιρώ τα μάτια και το βλέμμα μου είναι πολύ πιο ξεκούραστα.

img652 Extra tip: Αν έχετε μια ιδιαίτερη έξοδο, τοποθετήστε τα Navi Ocular Patch στο ψυγείο μερικές ώρες πριν τα χρησιμοποιήσετε και θα έχετε ένα φρέσκο και πιο λαμπερό δέρμα.

Μπορείτε να τα βρείτε στο σύμβουλο υγείας & ομορφιάς www.Healthy-Scoop.com

Για περισσότερες πληροφορίες για τα μάτια σας μπορείτε να δείτε το www.TheEyeBeauty.com.