REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook No13: μια μέρα γεμάτη μουσική & χρώματα


Τζένη Μπαλατσινού

18 Μαΐου 2015

PicMonkey-Collage111.jpg

Γνωρίζοντας πως θα υποδεχόμουν τη Μαρία - Έλενα Κυριακού, η μέρα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει παρά μόνο με άφθονη μουσική. Έβαλα μία απαλή μελωδία, έριξα μία γρήγορη ματιά πριν φύγω από το σπίτι στα e-mails μου και έκανα ένα check στο τι πρέπει να πάρω μαζί μου…

GENERAL

Φυσικά, πρώτα φροντίζω την αντιηλιακή μου προστασία, τόσο για το πρόσωπο όσο και για τα μαλλιά.

apivita

Δεν ξεχνώ ποτέ την ενυδάτωση, που είναι απαραίτητη χειμώνα - καλοκαίρι. Η σειρά Aqua Vita της Apivita χαρίζει στην επιδερμίδα μου την ενυδάτωση που χρειάζεται χωρίς να την βαραίνει!

Φτάνοντας στο σπίτι του κέντρου ξεκίνησα αμέσως να ετοιμάζομαι. Έβαλα πρώτα την ίδια χαλαρωτική μουσική στα hands free και ξεκίνησα να φτιάχνω τα νύχια μου. Επέλεξα ένα φωτεινό γαλάζιο από τα υπέροχα παστέλ χρώματα της essie, το blossom dandy.

essies

Το essie mood board της ημέρας επιτάσσει την light blue απόχρωση, ιδανική για τους καλοκαιρινούς μήνες τόσο στο μανικιούρ όσο και στο πεντικιούρ.

Moodboardessie

Αφού τελείωσα με το μανικιούρ, σειρά έχει το outfit. Ο Σπύρος με περίμενε με τσάντας H&M γεμάτες με τα πιο καλοκαιρινά ρούχα: prints, floral, και πολύ λευκό!

hm2 Ήθελα όμως κάτι χαλαρό και ήρεμο για να ταιριάζει με τη διάθεσή μου. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα λευκό t-shirt και jeans από τα H&M;

Η Μαρία - Έλενα έφτασε, επομένως πρέπει να βιαστώ. Μακιγιάζ και μαλλιά γίνονται σχεδόν ταυτόχρονα! Εξάλλου δεν θέλω κάτι υπερβολικό.

PicMonkey Collage  

Λόγω outfit, αποφάσισα να αφήσω τα μαλλιά μου ίσια με ένα ελαφρύ σπάσιμο στις άκρες και ελάχιστο όγκο με το mousse bouffante από τη σειρά της Couture Styling της Kérastase. Όσο για το μακιγιάζ οι αγαπημένες μου γήινες αποχρώσεις από την MAC είναι ιδανικές για κάθε look!

Παίρνουμε θέσεις και λίγο πριν ξεκινήσουμε ξεκλέβω χρόνο για να μου πει η Μαρία-Έλενα το γούρι της για τη Eurovision!

Καλή Επιτυχία Έλενα!

[gallery-449412]