REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook No14: Be Natural & boho!


Τζένη Μπαλατσινού

25 Μαΐου 2015

PicMonkey-Collage113.jpg

Αυτό ήταν το motto μου γι' αυτή τη φορά κι όχι άδικα. Λίγο οι ηλιόλουστες μέρες, λίγο η φύση που βρίσκεται στα καλύτερά της, λίγο το αεράκι της θάλασσας που μου έρχεται συνέχεια στο νου, είχαν ως αποτέλεσμα το mood μου για σήμερα να είναι απόλυτα natural & boho.

2 (2)

Κάπως έτσι σε κλίμα απόλυτης χαλάρωσης, καλοκαιρινής αύρας και urban αίσθησης ξεκίνησε η μέρα μου και ναι είναι μία εικόνα που δεν χορταίνω να απολαμβάνω. Come back to reality...όμως!

1 (2)

Ένα μπολ δημητριακών με φρέσκα κι αποξηραμένα φρούτα ήταν το πρωινό μου για να ξεκινήσω γεμάτη ενέργεια τη μέρα! Ιδιαίτερα χορταστικό αξίζει να προσθέσω. Πριν φύγω από το σπίτι δεν παρέλειψα την αντηλιακή μου προστασία-για πρόσωπο και μαλλιά- ως κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου κι όχι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα προϊόντα της Apivita, Kérastase και MAC έχουν γίνει οι καλύτεροι σύμμαχοί. Όπως θα δείτε η καλοκαιρινή διάθεση συνεχίζει να βρίσκεται στα καλύτερά της!

5

Έφτασα στο γουστόζικο σπίτι του κέντρου κι αυτή τη φορά ήταν μαζί μας η Μίνα Αδαμάκη. Η προετοιμασία μου ξεκίνησε με τα νύχια κι όπως θα διαπιστώσετε από το essie moodboard της ημέρας, το βερνίκι μου δεν θα μπορούσε να μην ήταν μία ζεστή, natural απόχρωση σε άκρως...γήινο περιβάλλον.

2a

Και το όνομά του Cocoa Karma!

2d

Η ώρα του μακιγιάζ έφτασε αλλά -όπως πάντα- η σωστή περιποίηση προσώπου προηγήθηκε. Η σειρά Age Defence Bee Radiant της Apivita με το natural serum, την illuminating κρέμα προσώπου και ματιών καλύπτει όπως πρέπει τις καθημερινές ανάγκες μου. Η υπέροχη αίσθηση που αφήνουν τα εκχυλίσματα πορτοκαλιού είναι σίγουρα ένα ακόμη πλεονέκτημα στα προϊόντα της σειράς -ως λάτρης των ξεχωριστών μυρωδιών-.

3

MAC Time ή αλλιώς ήρθε η στιγμή για το μακιγιάζ! Το BB Beauty Balm Compact με SPF30 κι η Bronzing πούδρα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο όπως επίσης κι η έμφαση στα μάτια. Η πλούσια μάσκαρα και τα μολύβια σε γήινους τόνους -όλα MAC- συνέβαλαν ουσιαστικά στο αποτέλεσμα.

gggg

Και τώρα μπορώ να πω πως είμαι έτοιμη! Το H&M look με το μπεζ φόρεμα σε κλασσικό navy ύφος ήταν το πρώτο που ξεχώρισα στον fashion κύβο καθώς ταίριαξε αμέσως με την καλοκαιρινή μου διάθεση.

7

6

Πήραμε θέσεις και μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση με την αξιόλογη και γλυκύτατη Μίνα Αδαμάκη ξεκίνησε τη "διαδρομή" της!

j

[gallery-451115]