REAL LIFE TODAY I LOVE

Bag Moodboard της εβδομάδας!


29 Μαΐου 2015

Η καθεμία από εμάς έχει σίγουρα μία καθημερινότητα που τρέχει -με τους δικούς της μεν ρυθμούς- κι η ταχύτητα είναι συχνά το κοινό σημείο αναφοράς μας. Για το λόγο αυτό η άνεση αποτελεί προτεραιότητα ειδικά όταν πρόκειται για την τσάντα μας. Πέρα από ένα αγαπημένο γυναικείο φετίχ, η τσάντα γίνεται το key item που θα υποστεί όλα αυτά τα "απαραίτητα" που μεταφέρει καθημερινά μία γυναίκα. Συμπέρασμα; Στιλ και πρακτική χρήση θα πρέπει να συνδυάζονται περίτεχνα!

jjj

Για την εβδομάδα αυτή δοκίμασα να κάνω κάτι πολύ εξυπηρετικό που πιστεύω πως θα βοηθήσει κι εσάς! Έφτιαξα το προσωπικό μου bag moodboard για όλες τις περιστάσεις. Το fashion brand Axel έγινε σύμμαχος μου σε αυτό καθώς οι καινούριες συλλογές μπορούν άνετα να με συνοδεύσουν από το πρωί ως το βράδυ.

axel

Θα ξεκινήσω με το μεγάλο και ευρύχωρο backpack σε ευκολοσυνδύαστη λευκή απόχρωση που με "πηγαίνει" παντού, ό,τι χρειάζομαι δηλαδή για την καθημερινότητά μου. Θα συνεχίσω με ένα άλλο βασικό casual accessory: το κίτρινο πουγκί, που είναι επίσης βολικό, σε flashy χρώμα και μπορεί να με "συνοδεύσει" όλη μέρα -μην ξεχάσω πως αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα bag trends της σεζόν-. Φτάσαμε στο βράδυ! Το clutch με τα papaya prints σε τροπική διάθεση ξέρει να τοποθετεί τα summer looks στο κατάλληλο κλίμα. Και τέλος, επειδή το Σαββατοκύριακο πλησιάζει, να μην παραλείψω από το moodborad την τσάντα παραλίας με το stylish ναυτικό σχοινί για τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα!

Δοκιμάστε κι εσείς να κάνετε το δικό σας bag moodboard -μία ή και παραπάνω Axel τσάντες θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση-.