REAL LIFE TODAY I LOVE

Απολαύστε τον ήλιο χωρίς ενοχές


4 Ιουνίου 2015

42-43125584_city_EMEA.jpg

Νομίζω ότι η προστασία από τον ήλιο –κυρίως τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες που καταφθάνουν- έχει γίνει συνήθεια σε όλους. Εγώ δίνω ιδιαίτερη σημασία στο αντιηλιακό όλο το χρόνο, όχι μόνο το καλοκαίρι. Ο ήλιος σταδιακά γίνεται όλο και πιο βλαβερός και οι υπεριώδεις ακτίνες του ευθύνονται για πολλές παθήσεις του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης και της πρόωρης γήρανσής του (φωτογήρανση).

Όπως όλοι άλλωστε έτσι κι εγώ αγαπάω τον ήλιο και θέλω να τον απολαμβάνω. Επομένως, φροντίζω να είμαι πάντα προστατευμένη και περισσότερο το καλοκαίρι που η πολύωρη έκθεση στον ήλιο είναι αναπόφευκτη.

daylong_extreme_lotion_50plus

Αυτό που αναζητώ πρωτίστως σε ένα αντιηλιακό είναι έναν υψηλό αντιηλιακό δείκτη προστασίας και φυσικά να ταιριάζει με την επιδερμίδα μου. Φέτος λοιπόν, ανακάλυψα το αντιηλιακό Daylong Extreme με spf50+, ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Εκτός από την υπέροχη αίσθηση που αφήνει στο δέρμα και φυσικά την υψηλή προστασία ακόμα και της πιο ευαίσθητης επιδερμίδας, τo Daylong Extreme είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο νερό. Το τελευταίο του χαρακτηριστικό είναι αυτό που το κάνει απαραίτητο στο νεσεσέρ της παραλίας, αφού μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και τα παιδιά μου, τα οποία λατρεύουν τα θαλάσσια σπορ, ξεχνούν όμως να ανανεώνουν το αντιηλιακό τους.

Χαρείτε τον ήλιο και κρατήστε μόνο τις ευεργετικές του ιδιότητες όπως την πολύτιμη για τον οργανισμό μας βιταμίνη D. Για τις βλαβερές εμπιστευτείτε το Daylong Extreme με spf50+!

info: www.daylong.gr Facebook: https://www.facebook.com/daylong