REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook No16: Hello Summer!


Τζένη Μπαλατσινού

8 Ιουνίου 2015

PicMonkey-Collage22.jpg

Ο Ιούνιος μπήκε και το καλοκαίρι ξεκίνησε πλέον επίσημα! Όσο κάθε άλλη φορά λοιπόν, μπορούμε πλέον να "ταξιδεύουμε" σε καταγάλανα νερά κι απέραντες αμμουδιές που ξέρουν να γοητεύουν με τη χρυσαφένια απόχρωσή τους. Μια ματιά στο "παράθυρο" της φύσης είναι αρκετή!

FullSizeRenderk

Happy June!

Η μέρα μου πριν πάω στο γύρισμα του Joy Talk ξεκίνησε κάπως έτσι: Με ένα χρωματιστό, δροσιστικό κι απόλυτα καλοκαιρινό smoothie. Το ζωντανό χρώμα του μπορώ να πως καθόρισε σημαντικά mood μου.

1

#Make #your #day #smoothie

Έφτιαξα λοιπόν το "My essie moodboard" κι όπως φαντάζεστε το pale pink κυριάρχησε.

1

Για την ακρίβεια, η απόχρωση της essie "Ballet Slippers" ολοκλήρωσε επιτυχώς τη σημερινή μου διάθεση. 

4

Κι αφού το κεφάλαιο νύχια έκλεισε, ας ανοίξουμε το κεφάλαιο περιποίηση προσώπου που ξέρω πως σας απασχολεί κι εσάς το ίδιο. Η σειρά Bee Radiant της Apivita καλύπτει τις ανάγκες μου για ενυδάτωση, αντιοξειδωτική προστασία, αντιγήρανση και λάμψη. Μην παραλείψετε να κάνετε συχνά μάσκες απολέπισης κι ενυδάτωσης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

2

Η σωστή βάση προσώπου είναι έτοιμη και μπορούμε να ξεκινήσουμε το μακιγιάζ. Η MAC ήταν και πάλι "συνεργός" μου για ένα natural make-up look με ελαφρώς τονισμένα παστέλ ροζ χείλη.

6

Νύχια ✓ Μακιγιάζ✓ Μαλλιά✓. Στο τελευταίο στάδιο αξίζει να αναφέρω τη σωστή περιποίηση των μαλλιών μου από την Kérastase που αναδεικνύουν υφή κι εμφάνιση στα ίσια μαλλιά που επέλεξα για σήμερα.

dd

Η σειρά Discipline της Kérastase χαρίζει λεία μαλλιά με κίνηση, λάμψη χωρίς να προβάλλουν καμία αντίσταση στο styling.

Το fashion box της H&M βρισκόταν για άλλη μία φορά στη γνωστή θέση και το look γι' αυτό το γύρισμα ήταν ένα ανοιχτόχρωμο denim συνδυασμένο με μία αέρινη πουκαμίσα με ρίγες.

8

Έτοιμη πια κατευθύνομαι στο ιδιαίτερο και φιλόξενο σαλόνι των γυρισμάτων όπου με περιμένει η γλυκύτατη Έλενα Ασημακοπούλου.

7

5

Παίρνουμε θέσεις και ξεκινάμε! 

9

[gallery-455026] Η Έλενα Ασημακοπούλου προτείνει μία εύκολη, παραδοσιακή, ιταλική συνταγή στις αναγνώστριες του Jenny.gr! Το όνομά της; Pasta e cavolfiore!