REAL LIFE TODAY I LOVE

Ένας νέος τεχνολογικός "θησαυρός" για νεανική επιδερμίδα


8 Ιουνίου 2015

beauty_face-Copy.jpg

Ποια θα έλεγε όχι σε ένα λαμπερό, νεανικό πρόσωπο; Νομίζω καμία! Οι περισσότερες γυναίκες πλέον φροντίζουν για να διατηρούν την επιδερμίδα τους όσο το δυνατόν πιο όμορφη και υγιή. Κρέμες, μάσκες, scrubs καθαρισμοί είναι μόνο μερικά στάδια της καθημερινής ρουτίνας για ένα επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ωστόσο η φυσική φθορά της επιδερμίδας είναι αναπόφευκτη. Η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται σταδιακά όσο μεγαλώνουμε γεγονός που σημαίνει ότι η επιδερμίδα χάνει σταδιακά τη σφριγηλότητά της. Επομένως, αν θέλουμε να παρατείνουμε κι άλλο την νεανική όψη του προσώπου μας χρειάζονται πιο δραστικά μέσα.

Πρόσφατα ανακάλυψα έναν νέο τεχνολογικό "θησαυρό" που δρα ακριβώς με τον τρόπο που χρειάζεται η επιδερμίδα του προσώπου. Δεν βελτιώνει απλά την όψη της αλλά τη βοηθά να ενεργοποιηθεί και να διατηρήσει τις φυσικές λειτουργίες της στα επιθυμητά επίπεδα.

Πρόκειται για το Cryofacial, ένα μηχάνημα που λειτουργεί με την πίεση ατμού αζώτου σε πρόσωπο και λαιμό. Η λειτουργία του διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου ενώ παράλληλα μειώνεται το μέγεθος τον πόρων της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα; Πιο σφριγηλό δέρμα με ομοιόμορφη όψη και κατ' επέκταση καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Με την πάροδο του χρόνου κι αφού το δέρμα έχει ενεργοποιήσει τις φυσικές του λειτουργίες, η αύξηση του κολλαγόνου αυξάνεται κι έτσι το δέρμα επανακτά την ελαστικότητά του. Επιπλέον, το πρόσωπο είναι έτοιμο να "υποδεχθεί" και να απορροφήσει ακόμα καλύτερα τις καλλυντικές κρέμες.

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα νεανικό και λαμπερό πρόσωπο χωρίς ταλαιπωρία και πολυέξοδες καλλυντικές πρακτικές;

Το Cryofacial είναι διαθέσιμο στο MediCenter, όπου μπορείτε να το γνωρίσετε πάντα με τις πολύτιμες συμβουλές του εκπαιδευμένου επιστημονικού προσωπικού του.

Info: www.medi-center.gr Λ. Ποσειδώνος 77, 4ος όροφος, Άλιμος, τηλ.: 211 1088441