REAL LIFE TODAY I LOVE

Το μυστικό της ευεξίας κρύβεται στο πράσινο τσάι


12 Ιουνίου 2015

51b7051a951a2576c9398a9b1550bfef.jpg

Έχουν ειπωθεί τόσα για το πράσινο τσάι και τις ευεργετικές του ιδιότητες. Επομένως δεν έχει νόημα να τις απαριθμήσω για ακόμα μία φορά. Το πράσινο τσάι κάνει καλό και αξίζει να το συμπεριλάβουμε στην καθημερινή μας διατροφή.

Ο λόγος λοιπόν που το αναφέρω δεν είναι για να το παινέψω ακόμα μία φορά αλλά επειδή πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου το Teatox από τη Lipton, ένα μικρό βιβλιαράκι αφιερωμένο στην ευεξία με βάση πάντα τα πράσινο τσάι.

Lipton_Teatoxορι

Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότερες θα έχετε στο μυαλό σας το πράσινο τσάι ως το κλασσικό ρόφημα, ζεστό ή κρύο. Ωστόσο, ένα γρήγορο ξεφύλλισμα στον οδηγό Teatox της Lipton θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε κι άλλους τρόπους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να ενταχθεί στην καθημερινότητα. Tips ομορφιάς και συνταγές για χυμούς και δροσιστικές σαλάτες συνθέτουν ένα πλάνο 30 ημερών που θα σας ανανεώσει και θα σας προσφέρει ευεξία.

Τι θα λέγατε λοιπόν για μία βελουτέ σούπα με κεράσια, φράουλες και πράσινο τσάι; Για περισσότερες πρωτότυπες συνταγές για σούπες και smoothies συμβουλευτείτε το μικρό βιβλιαράκι της Lipton και προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι.