REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook No17: "δυνατά δυνατά" με την Ελευθερία Αρβανιτάκη


Τζένη Μπαλατσινού

15 Ιουνίου 2015

IMG_2854.jpg

Αυτή η περίοδος είναι αυτό που λέει και το τραγούδι της σημερινής μου καλεσμένης, της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, "δυνατά, δυνατά, γίναν όλα δυνατά τα αδύνατα". Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι οι υποχρεώσεις αντί να μειώνονται αυξάνονται. Μόλις ολοκληρώθηκε το Women In Action, το μεγάλο μας event που καλωσόρισε το καλοκαίρι, ενισχύοντας τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και οι summer επαγγελματικές υποχρεώσεις όλο και πληθαίνουν. Πριν το γύρισμα λοιπόν, ένα ακόμα rdv με περίμενε, αυτή τη φορά στην Πλάκα. Μια μικρή βόλτα στην Πλάκα, θες δεν θες, σε γεμίζει θετική ενέργεια και σου δημιουργεί μια επιθυμία για "κοπάνα".

Πλάκα#iloveathens

Έφυγα βιαστικά και κατευθύνθηκα προς το γνωστό σπίτι του κέντρου. Μπήκα και ξεκίνησα αμέσως την προετοιμασία. Κίνηση 1η: τα νύχια σε nude απόχρωση, γεμάτη και γήινη. Διάλεξα το "Brooch the subject" όπως με παρακίνησε το σημερινό essie moodboard.

essie

Κίνηση 2η: outfit. Διάλεξα ένα άνετο σύνολο H&M με μια midi, αέρινη φούστα σε πυρωμένη κεραμιδί και ένα λευκό κιπούρ top.

Capure#Feel Comfort

H Ελευθερία μόλις έφτασε και αφού χαιρετηθήκαμε μπήκα στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσω την προετοιμασία μου πριν ξεκινήσουμε τη συνέντευξη. Ο ήλιος είναι πολύ δυνατός και εκτός από το δέρμα μας πρέπει να φροντίζουμε και για την αντιηλιακή προστασία των μαλλιών μας. Είχα περιποιηθεί τα μαλλιά μου με τα γνωστά κόκκινα μπουκαλάκια της Kérastase από την καλοκαιρινή σειρά Soleil και συνέχισα με ένα απλό φινίρισμα.

kerastaseShampoo & Leave-in από την Kérastase

To make up ήταν η προτελευταία μου πινελιά. Ως υπέρμαχος του natural look, τα MAC είναι και πάλι εδώ για να φροντίσουν και να δώσουν τις κατάλληλες pale πινελιές.

FullSizeRender (3)

Last but not least... τα κοσμήματα της αγαπημένης Ιλεάνα Μακρή.

IMG_2885

Extra tip: Ποτέ δεν παραλείπω την περιποίηση του προσώπου μου και η Apivita είναι πολύτιμος σύμμαχος.

apivita

Όλα είναι έτοιμα και πήραμε θέσεις για την κουβέντα μας. Ήμουν σίγουρη πως η συνομιλία μου με την Ελευθερία θα είχε σίγουρα πολύ ενδιαφέρον.

FullSizeRender (11)

[gallery-456923]