REAL LIFE TODAY I LOVE

Το τελευταίο επικό επεισόδιο του Joy δεν ήταν μια απλή υπόθεση...


Τζένη Μπαλατσινού

19 Ιουνίου 2015

jenny-marantinis1.jpg

Το Joy βιώνει με τη σειρά του το τέλος της δικής του "σχολικής" χρονιάς. Αποφασίσαμε πως το τελευταίο επεισόδιο θα είναι μια υπαίθρια γιορτή, ένα tour στην όμορφη πλευρά της Αθήνας, στην πόλη που έχουμε πολλούς λόγους να μισούμε, αλλά ακόμα περισσότερους να αγαπάμε και να απολαμβάνουμε. Το concept που γεννήθηκε από την ομάδα είχε κάτι από Έλενα Ναθαναήλ και "Επιχείρηση Απόλλων". Μπήκαμε λοιπόν όλοι παρέα με τους αγαπημένους μου Onirama σε ένα original 60's λεωφορείο και βολτάραμε στην Αθήνα.

oneirama poulman

To λεωφορείο σαν σκηνικό μας έβαλε αμέσως σε εκδρομικό mood και μάλιστα εντελώς retro. Λες και ξεκινούσαμε για πενταήμερη και οι ροκάδες του σχολείου πήραν τις κιθάρες και ξεκίνησαν να παίζουν. Το σκηνικό διαμόρφωσε την ψυχολογία και η αίσθηση του τελευταίου γυρίσματος μας έκανε όλους παιδιά που θα τους λείψουν και λίγο οι φίλοι τους τώρα το καλοκαίρι.

FullSizeRender (30)

Όταν όλοι έτρεχαν για να πάνε στις δουλειές τους, εμείς γίναμε τουρίστες στην πόλη μας και ξεκινήσαμε μια πραγματικά φοβερή βόλτα. Γιατί στο Joy γίναμε παρεάκι, όλοι αυτοί οι μήνες ήταν κάτι παραπάνω από σκέτα γυρίσματα και στεγνή δουλειά. Τα γέλια δεν περιγράφονται, οι κουβέντες, τα διαλείμματα χωρίς τέλος, αλλά από το αυριανό επεισόδιο θα πάρετε μια γερή δόση της ενέργειας όλου του διαστήματος.

__________ 1 (3)

To Joy θα μου λείψει για 3 λόγους. Γιατί όλα είναι ενέργεια και στο συγκεκριμένο team υπήρξε πολλή και καλή. Γιατί όλα είναι επικοινωνία και το κομμάτι του Joytalk μου έδωσε την ευκαιρία να βρεθώ και να συνομιλήσω με πολλούς ανθρώπους και να μάθω κομμάτια της προσωπικής τους ιστορίας. Και γιατί όλα είναι γέλιο και χαρά και στο Joy μας περίσσευαν και τα δυο. Το λέει κι η λέξη...

FullSizeRender (29)

Το finale season επεισόδιο τα έχει όλα! Εν κινήσει λοιπόν γίνεται και η συνέντευξη του αγαπημένου συγκροτήματος.

jenny marantinis

Η Εβελίνα Νύκτα και η Ζωή Κίττα βρίσκονται στο θέατρο Δώρα Στράτου και μαθαίνουν για τη χορευτική μας παράδοση. Η Αννούσα Μελά έχει έξυπνους τρόπους για να κάνουμε βόλτα στην πόλη με στιλ. Ο Gus φτιάχνει κρητικό ντάκο κάτω από την Ακρόπολη και δεν προλάβαινε να μας ταΐσει. Ο Ορέστης Ανδρεαδάκης μιλά για το Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου γιατί καλοκαίρι χωρίς θερινό δεν γίνεται. Η Ελένη Πετρουλάκη γυμνάζει όλους τους παρουσιαστές με ασκήσεις fit core. Η Εβίτα Παπαχαραλάμπους ετοιμάζει cheesecake με φρούτα σε ποτήρι, με θέα Ακρόπολη.

Πάρτε μια γεύση από το trailer και περισσότερα αύριο.