REAL LIFE TODAY I LOVE

#Actually we are… Women in Action στο Sowl


Τζένη Μπαλατσινού

2 Μαρτίου 2016

Την Κυριακή που μας πέρασε το προδιαγεγραμμένο σχέδιο του #jennygr και του #4moms ήρθε εις πέρας με το event που ολοκληρώθηκε με πολύ χαρά και μεγάλη επιτυχία στο "The Sowl" στο Θησείο. Η Αμαλία, η Βιβή, η Βάσω και εγώ καθώς και η ομάδα μας διοργάνωσε μια ημέρα με motto το #ActuallyIam και κίνητρο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και των ευρηματικών πρωτοβουλιών νεαρών startUpers.

IMG_5529

Αυτή τη φορά κινηθήκαμε σε πιο χαλαρό ύφος, πιο οικεία και cool, νιώσαμε πως ήταν η στιγμή για ένα πιο casual κάλεσμα. Η πρώτη μας ιδέα ήταν αυτή που τελικά κρατήσαμε και αναφέρομαι στη διοργάνωση μιας έκθεσης φωτογραφίας με λήψεις που συλλέξαμε από αγαπημένους φίλους και συνεργάτες μα και από αναγνώστες μας, όλες εναρμονισμένες στη φιλοσοφία του #ActuallyIam. Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από την έκθεση φωτογραφίας #ActuallyIAm θα δοθούν εξ’ ολοκλήρου για την ενίσχυση της επιχειρηματικής ιδέας Clio Muse, ένα ενδιαφέρον startup από το «δυναμικό» του ACE του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Capture

Το πλάνο μας παλισιώθηκε από ομιλίες. Η Μελίνα Ταπραντζή από το Wise Greece, η Ιωάννα Φωτοπούλου από το The Activests & Impact Hub, η Αθηναϊδα Νέγκα, η Θεοδώρα Προβοπούλου από το TheiaLab καθώς και μέλη από την 1st Bollywood Dance Academy Greece, την πρώτη ομάδα Bollywood dance στην Ελλάδα, μίλησαν στο κοινό και μοιράστηκαν τις ενδιαφέρουσες ιστορίες και εμπειρίες τους, δινοντάς τους έμπνευση για να ξεκινήσουν τη δική τους επιχειρηματική ιδέα.

Tα σχέδια μας προφανώς δεν σταματούν εδώ. Ετοιμάζουμε πυρετωδώς το μεγάλο καλοκαιρινό μας event γιατί #Actually we did it… #Women in Action.

Φέυγοντας από το Sowl, άρχισα να περπατάω προς του Ψυρρή, η μέρα ήταν τόσο καλή που για κανέναν λόγο δεν θα γύριζα στο σπίτι. Καθώς πλησίαζα στον πεζόδρομο Αγίων Αναργύρων, άκουσα Afro Music και αμέσως ξεσηκώθηκα. Το τελευταίο 3μηνο κάνω afro dance και έχω γίνει από τους πιο φανατικούς. Όλα είναι δυνατά, up tempo και ανοιχτά, χαμογελαστά στην αφρικάνικη μουσική και στο χορό και με έχει κερδίσει για τα καλά. Πήρα μερικές φωτογραφίες αν και οι περισσότερες τραβήχτηκαν in motion...

IMG_4075

IMG_4070

IMG_4081

IMG_4086