REAL LIFE TODAY I LOVE

Σαν τα μάτια μας


Τζένη Μπαλατσινού

11 Δεκεμβρίου 2017

jennybal.jpg

Πρόκειται σίγουρα για μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου μας. Είναι λεπτή και σχεδόν καθόλου λιπαρή, άρα χρειάζεται συνεχώς ενυδάτωση. Ειναι επιρρεπης στις ρυτίδες και στη χαλάρωση και πολύ συχνά είναι και η πρώτη περιοχή που παρουσιάζει σημάδια γήρανσης. Πολλές από εμάς θέλουμε να καθυστερήσουμε αυτή τη διαδικασία και να διατηρήσουμε τη φρεσκάδα μας. Έτσι πάντα καταλήγουμε να μιλάμε για το ποιο είναι αυτό το προϊόν, το οποίο θα γίνει ο σύμμαχός μας για να πετύχουμε το παραπάνω αποτέλεσμα.

Γι αυτό θέλω να σας μιλήσω για την Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Power Eye Balm. Η νέα αυτή κρέμα ματιών της Estee Lauder ανήκει στην νέα συλλογή Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging, η οποία έχει δημιουργήθεί κατόπιν από επαναστατικές έρευνες, που βασίζονται στην φυσική δραστηριότητα του Nrf2, μιας πρωτεΐνηςπου βρίσκεται στο δέρμα μας και υποστηρίζει πολλαπλούς οδούς αντι-γήρανσης. Η νέα αυτή collection περιέχει το μοναδικό και αποκλειστικό εκχύλισμα Moringa, που συμβάλλει στο να μεγεθύνει τα οφέλη ενός ισχυρού συμπλέγματος κολλαγόνου, για να ενισχύσει περαιτέρω την φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Ενώ το εκχύλισμα από κάκτο Prickly Pear Cactus, όσες δεν γνωρίζετε είναι ένα είδος φραγκόσυκου, θρέφει και ενδυναμώνει την Υδρολιπιδική Ασπίδα του δέρματος.

Μέσα στις πρώτες ημέρες χρήσης έχω δει να βελτιώνεται σημαντικά και ορατά η σφριγηρλότητα του δέρματος της περιοχής, η πυκνότητα και η ελαστικότητα, ενώ έχουν μειωθεί και η εμφάνιση των λεπτών γραμμών. Και αυτό το εφέ να ξέρετε πως συνεχίζει να "χτίζεται" σε βάθος χρόνο.

Φυσικά πέρα από τη σωστή κρέμα, οφείλουμε να ακολουθούμε και μερικές ακόμα συμβουλές:

Να κάνουμε απαλές κινήσεις σε αυτή την περιοχή. Κατά τη διάρκεια του ντεμακιγιάζ να μην τρίβουμε την επιδερμίδα γιατί έτσι συμβάλλουμε στη μείωση της ελαστικότητας.

Να φοράμε γυαλιά ηλίου, ώστε να μην κάνουμε ρυτίδες.

Να μην φεύγουμε από το σπίτι χωρίς αντιηλιακό, ακόμα και τις μέρες που έχει συνεφιά.

Πριν τον ύπνο να κάνουμε απαλό μασάζ στην περιοχή των ματιών, ώστε να χαλαρώνουν οι μύες του προσώπου.

Να έχουμε μία ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία.

Να πίνουμε πολύ νερό και να κοιμόμαστε καλά.

Και κυρίως να μην σταματάμε να γελάμε. Μην ξεχνάτε πως τα πιο όμορφα μάτια είναι αυτά που χαμογελούν.