Θέλω να μάθω και τη δική σας γνώμη

Τζένη Μπαλατσινού
Τρίτη, 22 Μαΐου 2018
lancome6933760378.jpg

Το να φροντίζουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας, είναι πολύ σημαντικό, τόσο για εμάς τις ίδιες όσο και για τους αγαπημένους μας. ΄Οσο περισσότερο νοιαζόμαστε για εμάς, τόσο πιο ευτυχισμένοι είμαστε και εμείς και οι γύρω μας.

Για παράδειγμα,  η περιποίηση και η φροντίδα του προσώπου μας, είναι μία μικρή πράξη αγάπης για τον εαυτό μας.

Το δέρμα μας, χρειάζεται και πρέπει να έχει την φροντίδα που του αξίζει.

Γι' αυτό σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας μία νέα μου ανακάλυψη, το νέο μου μικρό μυστικό.

Την Rénergie Multi-Lift.

Μία κρέμα που κρύβει μέσα της όλα όσα ψάχνει μία γυναίκα. Eίναι αντιρυτιδική και συσφικτική και δρα στοχευμένα, ανορθώνοντας άμεσα το περίγραμμα του προσώπου, ενώ μέρα με τη μέρα ανανεώνει την επιδερμίδα μου, κάνοντάς τη ορατά πιο νεανική, δίνοντας και πάλι πίσω την ενέργειά της. 

 

Με λίγα λόγια, είναι αυτό που δεν ήξερα πως χρειαζόταν το πρόσωπό μου. Θα ήθελα όμως να μάθω για εσάς...

Μήπως είστε μία από τις 200 τυχερές που κέρδισε μέσω του Jenny.gr και της Lancôme, το δείγμα με την αγαπημένη μου κρέμα Rénergie Multi-Lift;

Αν ναι, περιμένω να μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας, στο http://jenny.gr/lancome-review 

Αλλά ακόμα και αν δεν ήσασταν μέσα στις 200 τυχερές αλλα χρησιμοποιείτε και εσείς την κρέμα, θέλουμε να μάθουμε τα σχόλιά σας.

Συμπληρώνοντας τα σχόλιά σας και τη φόρμα στο http://jenny.gr/lancome-review, μπαίνετε αυτομάτως στην κλήρωση για να κερδίσετε 5 σετ περιποίησης Renergie Multi-Lift, (Renergie Multi- Lift κρέμα ημέρας και Renergie Multi- Lift κρέμα ματιών) της Lancôme.

Οι εμπειρίες είναι για τις μοιραζόμαστε!

xxx

Τζένη