REAL LIFE TODAY I LOVE

Bread Challenge Accepted: Η συνταγή μου για το πρώτο online game μαγειρικής


Τζένη Μπαλατσινού

10 Οκτωβρίου 2018

_mg_8260-edit.jpg

Η μαγειρική είναι μία από τις αγαπημένες μου ασχολίες - ειδικά όταν περιλαμβάνει δημιουργικές και γευστικές συνταγές με αγνά και θρεπτικά υλικά που μου δίνουν την ευκαιρία να πειραματιστώ. Γι' αυτό και το πρώτο online παιχνίδι μαγειρικής από τον Καραμολέγκο, Bread Battles, δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή: Ο Άκης Πετρετζίκης μας προκαλεί στη μάχη να δείξουμε τα έργα μας με βάση το ψωμί και εγώ διαλέγω #ToZeasChallenge!

Σκοπός μου, λοιπόν, ήταν να φτιάξω ένα σάντουιτς το οποίο θα αποτελούταν από αυτό που αγαπώ περισσότερο στο φαγητό: την ελληνική γεύση. Χρησιμοποίησα ψωμί από φυσικό προζύμι σε φέτες Ζέας έτσι ώστε να είναι θρεπτικό, ελιές, αγγούρι, κατίκι δομοκού, ρίγανη και λιαστή ντομάτα. Τα υλικά μπορείτε να τα βρείτε εύκολα και δένουν μεταξύ τους αρμονικά, δημιουργώντας το πιο νόστιμο αποτέλεσμα. Επιπλέον, αν κι εσείς όπως εγώ προσπαθείτε να διατηρείτε μία ισορροπημένη διατροφή, η συγκεκριμένη συνταγή θα σας λύσει τα χέρια, αφού είναι εξαιρετικά χορταστική για κάθε ώρα της ημέρας.

Πάρτε κι εσείς μέρος στο Bread Battles και ανταποκριθείτε σε ένα από τα 5 challenges με 5 διαφορετικά ψωμιά, για να κερδίσετε ένα ταξίδι στην εξωτική Bangkok για δύο άτομα. Τα βήματα είναι απλά:

Διαλέξτε το αγαπημένο σας ψωμί Καραμολέγκος και φτιάξτε ένα πιάτο, συνδυάζοντας τα 2 υλικά της πρόκλησης μαζί με οποιαδήποτε άλλα υλικά της επιλογής σας. Ανεβάστε τη φωτογραφία της δημιουργίας σας στο Instagram, γράψτε τη συνταγή σας στην περιγραφή με #breadbattles και το hashtag του συγκεκριμένου challenge και αυτό ήταν! Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να πάρετε μέρος όσες φορές θέλετε, ακόμη και στο ίδιο challenge. Μπoρείτε να δείτε περισσότερα στο www.breadbattles.gr.

Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο με παρουσιαστή τον Άκη Πετρετζίκη όπου και θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής των Bread Battles.

*Μην ξεχάσετε το προφίλ σας να είναι δημόσιο για να μπορεί ο Άκης να δει τα πιάτα σας.